Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionnnnnnaaaaa

długi zwiazek a sex

Polecane posty

Gość zdziwionnnnnnaaaaa

czy w długim zwiazku sex powszechnieje?czy mozna juz nie miec pociagu fizycznego?jak poprawic zycie sexualne?

Gość Nie wiem czy nasz zwiazek
jest dlugi (6 lat), ale nic nie spowszednialo

Gość gość
mam to samo dlatego zdradzam mojego choc go kocham :( potrzebuje wrazen, lubie jak ktos mnie bardzo pragnie

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
ponad 7 lat nie widze by mnie pragnol on mnie kocha chce sie przytulac rozmawiac

Gość mążadam
22 lata razem , przestała mnie podniecać , częściowo wina jej wrednnego charakteru

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
chodzi o to ze ja jestem atrakcyjna.i nie jestem grzeczna... myslicie by unikac? byc niedostepna? i wykrzyczec jemu ze to przez niego mam kompleksy?Powiedzial ze mam dziecinne myslenie on jest zmeczony, albo ktos jest na mieszkaniu... dziewczy raz w miesiacu to zamalooooo

Gość zonataka
razem 29 lat, przestał mnie podniecać z powodu swojego wrednego charakteru

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
moj facet dba o mnie , troszczy sie tego mu nie moge zarzucic ale mnie nie pragnie a to flustrujace jest nie wiem jak dlugo dam rade tak czlowiek przestaje sie czuc sexi:(

Gość mążadam
zonatka , to mamy ten sam problem . kochasz się z nim jeszcze ?

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
dziewczyny nawet nie mowcie ze po slubie tak sie dzieje... razem a jednak osobno.... zycie jak z ojcem;/

Gość zonataka
mażadam Wynioslam się do innego pokoju, nie moglam znieść, że jestem powietrzem. Teraz wiem, że nie mogę oczekiwać niczego, ale jemu sprawiłam chyba ulgę. I nie mówcie, że jestem zaniedbana, bo tak nie jest. Sama nie potrafie odgadnąć z jakiego powodu sprawy seksualne w naszym związku kompletnie zanikły. A ja nadal jestem kobietą...

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
i widzicie to prowadzi do zdrady po pewnym czasie kobieta nie wytrzyma, przyjdzie ktos kto powie pare komplementow i ... A z reguly jest tak ze to zony maja migreny

Gość mążadam
często mi staje ale na nią nie mam ochoty , czy też ktoś tak ma ?

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
powaznie tak sie dzieje!!!!! mezczyzni teraz jacys inni sa maja inne priorytety... a opinia spoleczna wymaga od nich nie wiadomo czego...najgorsze to dobrac sie zlym temperamentem... jest cos co dziala? probowalyscie czegos?

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
bo to jest jak z kurczakiem , kurczak podany na pare sposobow jest dalej kurczakiem...

Gość mążadam
na fotki innych kobiet staje momentalnie a na żone nie chce i co teraz

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
a jest atrakcyjna? ma fantazje, proponuje ci cos?

ja bym spróbowała wprowadzić element zagrożenia... nic tak nie działa na facetów, jak i na kobiety, jak rywal/rywalka ;)

Gość mążadam
kładzie sie jak kłoda i wymaga , zadnych fantazji , żadnych rozmów o seksie

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
ja myslalam o tym by sie odwalac cos sugerowac ale odtracac... myslicie ze moze podzialac? albo brak czasu nawet na spotkania, czuje ze zebral o sex a nie ejstem osoba ktora powinna to boli

Gość zonataka
zdziwionaaaaaa raz w miesiącu, to katastrofa związku, o ile nie jest to przyczyną chorobową czy przemęczeniem Coś dla humoru: Mąż pyta żonę: -Kochanie, co wolisz? Boże Narodzenie czy sex? Zona odpowiada: - Boże Narodzenie, bo jest częściej i mniej trzeba się napracować:D

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
wiecie my razem nie mieszkamy, mamy rozne zmiany w pracy, on mieszka z rodzicami ja z tatem wiec zawsze sa jacys ludzie ale jesli by mnie chcial to by nie myslal a bral

Gość mążadam
nie chce eksperymentować nic w łóżku , taka monotonija prowadzi do nikąd

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
no widzisz ja chce jestem perwersyja nie ma rzeczy na ktora bym sie nie zgodzila(w granicach zdrowego rozsadku:) moze go przytlaczam tym moze czuje ze rady nie daje bo to dziwne ze kobieta prosi o sex

Gość mążadam
taka jak Ty chciałbym miec

Gość zonataka
i taka masz być, bo taka jest twoja natura, a on albo nie nadąża, albo z nim jest coś nie tak

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
mysle ze moze ma mniejszy temperament.. ale ja sie czuje jak wywloka i czasem mi siebie zal, ja wiem ze mezczyzni szukaja takich jak ja? a mnie od nimf wyzywa i mowi ze to nei ejst najwazniejsze.. ale mamy po 20 pare lat to kiedy jak nie teraz

Gość zdziwionnnnnnaaaaa
mysle ze moze ma mniejszy temperament.. ale ja sie czuje jak wywloka i czasem mi siebie zal, ja wiem ze mezczyzni szukaja takich jak ja? a mnie od nimf wyzywa i mowi ze to nei ejst najwazniejsze.. ale mamy po 20 pare lat to kiedy jak nie teraz

Gość mążadam
kobieta powinna nakręcać faceta i na odwrót , szkoda że wszystko co powiem spotyka się z krytyką z jej strony