Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bldfjkjdrgfkjdrfkjgrkd

Mieliście kiedykolwiek styczność z duchami? Co o tym myślicie

Polecane posty

Tak jak w temacie.

up k***aaaaa

Gość pener
Pamiętam jedną historie, 6lat temu byłem w wojsku, obudziłem się w nocy o zobaczyłem postać odwróconą do mnie plecami, rozejrzałem się pp sali i wszyscy byli w swoich wozach, 2 dni pózniej rozmawiałem z kumlem z pokoju i pn widział kogoś wiszącego w tym samym miejscu gdzie ja . jakiś czas po tym zdarzeniu dowódca powiedział, że kilka lat temu powiesił się chłopak w naszym pokoju.

Gość gość
moze po prostu ktorys kolega lubil sie przyduszac przy onanizmie??

Gość pener
z dziewczynami nie mieliśmy problemu na jednostce koszarówy zawsze były ;)

No to nieźle... Ciary mnie przechodzą jak słucham takich historii.

Gość pener
Po tej historii wierze w duchy jak równierz w Strzygę która odwiedzała mnie kiedyś we śnie

pener strzygę? Nie chodzi Ci czasem o zmorę, która jest zwykłym paraliżem sennym?

Gość pener
Szukając w necie wyjaśnień tego co mnie spotykało w nocy trafiłem na Strzygę i jest to paraliż wg wielu zmarli próbują nam wtedy coś przekazać

Paraliż senny został wyjaśniony jako zjawisko jak najbardziej naturalne. Nie ma ponoć nic wspólnego z duchami.

Gość pener
...ale do tego dochodzą różne głosy, jeden należał do mojej nieżyjącej sąsiadki o powiedziała mi wtedy “ nigdzie się stąd nie ruszysz“ byc może to tylko paraliż

pener współczuję zatem, przej****e :(

Gość pener
Spoko Ciebie też odwiedzi ;) :P

Gość mlody 22x
nie ale duchy istnieją gdyż każdy człowiek ma ciało astralne a duchy żyją wśród nas tylko w innym wymiarze nie dostrzegalnym przez nas ATy widzialaś / widziałes ?

Gość psychoboy
tak, mialem wrazenie obecnosci nieznanych bytow, wielokrotnie pojawialy sie w mojej swiadomosci nie znane mi obrazy, nawet widzialem realnie taaki istotki byty mowiace w sposob w jaki nie moglbym tego zrobic ja prowadzac dialog do siebie. to zupelenie nie to samo. wyajnic te wszystkie zjawiska staram sie od dawna, jak inni od tysiac leci. malarze, artysci filozofowie przedstawiali podobne tendencje co panujace przekonania ludzi zyjacy w tych samych czasach. jakby posiadali zdolnosci do komunikowania sie w jeden uniwersalny sposob poprzez swoja nieswiadomosc, grupowa nieswiadomosc ludzi jest udowodniona naukowo, przechowuje Idee calej ludzkosci to jest Jazn, z ktora polaczony jest kazdy z nas. :P nasz umysl, posiada rowniez swoja wlasna nieswiadomosc, ktora w czasie snu sie z nami komunikuje, baa wiecej podczas psychoanalizy potrafi skorygowac psychoterapeute we wlasciwym kierunku. Jesli isniejemy poza czasem i przestrzenia, to tylko snimy samych siebie, wiec duchy czy cokolwiek innego, to wytwory naszego snu, ktory sni nas, bo my nie zyjemy. tak na prawde. heh :p

Gość gość
bo obok nas toczy sie swiat ktorego nie widzimy osoby nieliczne maja niekiedy do niego dostep