Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś ładne jeziora w Wielkopolskiem ?

Polecane posty

Gość gość

Co roku jezdzimy do Boszkowa jezioro czyste ale już nam się znudziło.Byliśmy w Sławie a tam dość mętna woda.Może ktoś zna inne miejsca i noclegi do ceny ok 200 zł za dobę od dwóch osób.

Gość gość
A i fajnie byłoby, gdyby takie jeziorko miało złą sławę.Dużo niewyłowionych topielców.Mąż lubi takie klimaty.

Gość gość
boszkowo to syf nad syfy, ta sama melina co roku zjeżdża, te same gęby co roku my mamy domek nad jeziorem białym w brennie, w tej okolicy jest mnóstwo jezior które łączą się ze sobą kanałami, którymi pływają kajakarze. możecie pojechać do wielenia, olejnicy, miastka, lginia itp. polecam piekne wieże widokowe, wchodzisz po schodach a na szczycie coś pięknego, widać całą okolice, jeziora, lasy, czubki drzew jak dywany super i wspaniały sad pana dziadziusia, który ma najpyszniejsze czereśnie na świecie, a teraz czekamy na brzoskwinie. w zeszły weekend kupilismy u niego 14 kg czeresni hahah 5 zjedliśmy a reszta do mrożenia... oh rozpisałam się bo uwielbiam tamte rejony, jest cicho, kameralnie i super

Gość gość
gospodarstwo agroturystyczne kacper w brennie nad jeziorem brneńskim. nie wiem ile za noc, ale przejeżdżając na swoją wyspę - ostrów- widziałam tabliczkę poza tym na naszej wyspie fajny jest ośrodek magda, ludziom wynajmują fajne małe domki, które wyglądają jak szałasy. ośrodek jest ogrodzony i jest cicho, nie ma tradycyjnego budynku na noclegi tylko włąśnie te domki i wiem że mają tam bardzo uzo chętnych bo w każdy weekend wszystkie domki zapełnione. ze swojego domku widzę jak przyjeżdzają ludzie na rejestracjach z wrocławia, poznania , wałbrzych nawet, głogowa itp. także chyba warto

Gość gość
Jestem z Wrocławia ,ile kilometrów jest do Brenny? pierwszy raz słyszę o takim jeziorku i dziękuję za informację.

Gość gość
Może ktoś jeszcze zna jakieś ładne jeziorka? w okolicy

Gość gość
nie mam pojęcia ile jest z wrocławia do brenna -brenno- wpisz w googlach mapy to zobaczysz sobei drogę i km brenno jest niedaleko boszkowa w zeszłym roku jechałam z mamą rowerami do boszkowa i przez lasy, pla i łąki zajęło nam to ze 2 h i jeszcze szukałyśmy drogi, bo drogą leśną jechałam pierwszy raz. więc można liczyć że jest tyle samo km co do boszkowa

Gość gość
w okolicy jest mnóstwo jezior, które łączą sie kanałami jak pisałam jezioro brneńskie, białe, wieleńskie, olejnickie, lgińskie itp.

Gość gość
Dziękuję już szukam w goglach