Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeWolf

Jaki typ budowy ciała u faceta wolicie?

Polecane posty

Gość HeWolf

Chudy (jak na przykład Peter Crouch) czy misiowaty (jak np. Cezary Żak) ?

Gość Darling_Hon
Chudych.

Gość gość
xD

Gość gość
Milczą bo każdy wie że nienawidzą chudzielców tylko wolą wyspać się na tłustym brzuchu swojego misiaka, który wygląda jakby był w zaawansowanej ciąży.

Gość gość
Aj przestań gadać głupoty, wolicie grubasów żeby było się do czego przytulić, nie lubicie wysportowanych, zdrowych mężczyzn tylko tłuste rozgotowane kluchy bo mogą wam sypnąć z ich równie spasionych portfeli co? Zawsze najpiękniejsze kobiety widuję z misiakami, prawie zawsze są to śliczne, zgrabne, kształtne blondynki, taka jest prawda! A jak jeszcze misio jest brunetem to w ogóle odchodzicie z tego świata...

Gość gość
jared leto , justin bieber,austin butler ,

Gość gość
...napisał chudy facet aby się podbudować, chociaż dobrze wie, że kobiety wolą spasione kluchy.

.. bo nawet taki misiak kiedyś też był chudzielcem.. tylko z upływem czasu tu i ówdzie mu się 'przypakowało' ;) a ja wolę rozrośniętych inaczej :)

Gość gość
Panie Rafale już proszę się nie dowartościowywać i tak nigdy pan nie posiądzie prześlicznej blondyneczki i nigdy pan nie będzie z nią obcował seksualnie, ponieważ ona będzie obcować z grubym misiem średniego wzrostu z ciemnymi włosami ponieważ urzeknie ją w nim ładna okrągła buźka i odstający brzuszek zapewniający poczucie bezpieczeństwa i stanowiący dodatkową poduszkę do spania w nocy aby rano wstała uśmiechnięta i wypoczęta i aby obudziła swego misiunia głaskaniem genitaliów.

Gość gość
gruby portfel.

Gość gigi gigi
każdy wie że nienawidzą chudzielców tylko wolą wyspać się na tłustym brzuchu swojego misiaka xxxxxxxxxxxx ja tam wolałabym się wyspać na twardych mięśniach Khala Drogo - a kiedy bym nie spała, wolałabym być pod nim...

Gość dfghtygk
Jareda Leto jara sporo kobiet,nawet pisały na kafe,ale w innym dziale.

Gość gigi gigi
Leto to ciota przy Drogo

Gość dfghtygk
Pisały w topicu'' Jared Leto i jego zespół 30 seconds to mars ''

Gość gigi gigi
gość Tak, a potem taka ty wybierasz na męża kogoś pokroju tego gościa: http://superlinia.pl/files/articles/19000/185 90/93bad995382c836702d18dcf6de0ab30.jpg xxxxxxxxxxxxxxx chyba żarty!!! mój chłop wygląda jak brat bliźniak Jasona Momoa

Gość gość
przystojny facet to facet wysoki (ponad 190 cm), szczupły, zabawny, inteligentny - to ideał

Gość gigi gigi
+ duży sprzęt i wiedza jak go używać! ;-)

Gość gość
Nie no leje ze śmiechu, to dlaczego na mężów wybieracie te tłuste świnie? I jeszcze wam się podoba jeśli są miękcy w dotyku, wystarczy przyjrzeć się galeriom przy zakładach fotograficznych, na WSZYSTKICH sesjach po zaślubinach są ładne młode dziewczyny z misiakami... Trochę mnie to demotywuje, zwłaszcza że jestem szczupły

Gość gość
Czego wymagać w Polsce :P bieda jest i tyle to chlopy nie mają za co kupic fajnych rzeczy wsiurskie adidasy + dres lub grube giry w spodenkach do kolan :O

Gość ktoś z forum
zdecydowanie drobna budowa ciała od stóp do głowy. szczupłe , lecz wysokie nogi, rączki szczupłe, wąskie barki, wąska klatka piersiowa, podłużna twarz, koniecznie broda ale krótka (nie taka jak mają cerkiewni. to wygląda ślicznie

Gość ktoś z forum
jako wzór anatomii ciała który jest moim ideałem mogę podać B. Waśniewskiego

Gość gość
Justin Bieber fakt budowa zayebista ale siano we lbie :D choc kase trzepie jak sie da

Gość HeWolf
Jeśli chodzi o wzrost to od ilu cm według was powinien mieć facet?