Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że kazda kobieta jest biseksualna ?

Polecane posty

Gość gość

he?

Gość gość
jJestem w stanie docenic piekno kobiecego ciała, czy tez urode twarzy. Jednak jakies bliższe seksualne kontakty z kobieta obrzydzaja mnie i wcale nie podniecaja.

Gość gość
każda może nie ale większość miała jakieś przygody z koleżankami, sporo cię całuje na powitanie czy pożegnanie, kobiety z wielką ochotą chodzą razem do wc, kobiety bez zażenowania dają innej kobiecie sobie dotykać piersi itp.

Gość gość
W UK czy USA co druga jest. Dla Polek jest to zboczenie i obrzydzenie.

Gość gość
Dokładnie, religia i polska ''kultura'' je blokuje, mówi ze to cos złego, niemoralnego, wstrętnego, zboczonego. Bardziej zboczone chyba jest wypinanie tylka ledwo poznanemu facetowi na pierwszej randce :D🖐️

Hm, żadne damskie dłonie nie dotykały nigdy moich piersi i nigdy nie pocałowałam się z koleżanką w usta, nie ciekawiło mnie wcale jak całują kobiety, wolałam zawsze męskie usta.

Gość gość
błękitna czerń- jesteś gejem Maćku B ?

Gość gość
Ale sobie ktos pofantazjowal... Daja sobie dotykac piersi... :D Moze i sporo jest, ale nie kazda.

Gość gość
kretynko naucz się czytać ze zrozumieniem! Pisałem, że nie każda!

Gość gość
"Dokładnie, religia i polska ''kultura'' je blokuje, mówi ze to cos złego, niemoralnego, wstrętnego, zboczonego. Bardziej zboczone chyba jest wypinanie tylka ledwo poznanemu facetowi na pierwszej randce " rozumiem, że Ciebie religia, "kultura" nie blokuje? Dajesz pomacac penisa swoim kolegom? moze nawet w ramach wyzwolenia bierzesz penisy swoich kumpli do ust albo odbytu?