Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia94krk

Dieta Cud Po ciąży

Polecane posty

Gość Misia94krk

Witam was kobietki mam ogromny problem :) a dokladniej moja wagę ;// która sprzed ciąży 55 kg zmieniła się na 80 ...;/ po porodzie wazyłam 74 kg i zamiast spadac nie mogę jej za nic zrzucic a dzis juz jest rok jak mam mojego synka .. nic nie pomaga próbowałam juz chyba wszystkiego oprócz tabletek odchudzających bo nie jestem za bardzo do nich przekonana . dodam jeszcze ze gdy bylam mala mialam problemy z waga dopiero gdy mialam 16 lat schudnelam i bylo ok . dzis mam 19 pomocy kobietki ;((

Gość Misia94krk
1000 kalorii , dukana , kopenhaska..;/ kazda po 1.5 miesiaca.. a nic poza tym kupilam rowerek treningowy i jezdze na nim po godzine dziennie a nawet wiecej i nic niewiem co zle robie .;// moge zaczac diete od nowa nawet zmienic zywienie calkowicie tylko zeby pomogla.;// bo nie czuje sie za dobrze z tą wagą 80 kg przy 172 wzrostu, maz zmienil do mnie stosunek , robia mi sie rozstepy na nogach i wogole czuje się zmęczona ;/ nie ta energia co po porodzie...

Gość gość
kochana odzywjaj sie zdrowo -nic na oleju,zadnych chipsow,ciastek,fast food,do picia soki i woda zero gazowanego---wszystko gotowae albo duszone w malych ilosciach i 4=5 razy dziennie.Ja 3 tyg.temu urodzilam przytylam 20 kilo a schudlam juz ponad 10 kilo i jem to co powyzej(chociaz moim celem nie bylo schudniecie tylko karmie dziecko piersia i dlatego tak sie odzywiam)teraz na ta troche zwiotczala skore od 2 dni cwicze CHODAKOWSKA ALBO MEL B---POWODZENIA!!!

Gość gość
ach zapomnialam i nie przez 1,5miesiaca tylko tak sie odzywiaj a pozniej wrocisz do normalnego jedzenia tylko minimum 7-8 miesiecy i moze stanie sie to twoim nawykiem

Gość gość
ach zapomnialam i nie przez 1,5miesiaca tylko tak sie odzywiaj a pozniej wrocisz do normalnego jedzenia tylko minimum 7-8 miesiecy i moze stanie sie to twoim nawykiem

Gość Misia94krk
ok bardzo Ci dziekuję i postaram sie pisac czy mi sie udało COS schudnac :))