Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego narodu nie lubicie? Ja Ukraińców i Arabow

Polecane posty

Gość gość

tzn egipcjan i reszty muslimow, a ukraincy to bydło, chamstwo, nienawiść, podobnie ruscy

Gość gość
Najbardziej nie lubię ksenofobicznych palantów bez wzgłędu na narodowość.

Gość gość
W pracy mam ciągły kontakt z różnymi narodowościami i najgorsi są dla mnie Włosi i Niemcy.

Gość gość
ja czechow nienawidze!!

Gość gość
Ruscy bylu kiedyś gorsi od faszystów

Gość gość
lepszy niemiec niz ruskie dziadostwo, nienawidzą polakow, w moskwie ciagle są n nas ataki, traktują polakow jak czeczenów

Gość gość
ja pracuje z ukraincami i sa super, otwarci, szczerzy, nie dwulicowi za to nie lubie holendrow, niemcow wydaja mi sie sztuczni i na sile ( z obydwoma nacjami pracowalam)

Gość gość
Dokladnie, masz racje co do Niemcow. powiem wam ze oni się uwazaja za lepszych od innych narodowości. mysla ze sa najpotężniejsi. nie raz i nie dwa spotkałam się z sytuacja ze gdy cos nie szlo po ich myśli, caly czas podkreślali to ze są Niemcami. nie wiem czy myśleli ze to kogos przestraszy? może chcieli urzadzic 3 wojne swiatowa :P

Gość gość
nie lubie niemców bo się wywyższają jak jakieś pany widać nazizm to oni mają już we krwi skurwesyny j****e

Gość gość84
Nie lubię: -ukraińców (szczególnie tych, co pochwalają działalność UPA, pozatym Polacy na ukraińskich uniwersytetach też nie mają lekko) -Cyganów (jedyna, bezpaństwowa nacja) -Żydów, szczególnie tych wiecznie roszczeniowych i wiecznie pokrzywdzonych, co tylko jedno słowo dobrze znają i powtarzają; DA,DAJ DAJ! -Turków, Arabów i innego, islamskiego łajdactwa, które zalewa Europę: Jak chcą żyć w innym kraju to mają przestrzegać prawa i obyczajów tego kraju, jeśli nie to WON do siebie.

Gość życie mi nie wyszło
Rumonow Cyganów wiecznie smutnych Polakow,no i Niemcow aa i murzynów

Gość gość
Romowie , cygani i zydzi !

Polaków - nie ma bardziej zakłamanego, fałszywego i zacofanego narodu na świecie. Mieszkając na stałe już wiele lat poza granicami tego tworu zwanym Polską, widzę to coraz bardziej ostrzej.

"Dokladnie, masz racje co do Niemcow. powiem wam ze oni się uwazaja za lepszych od innych narodowości. mysla ze sa najpotężniejsi. nie raz i nie dwa spotkałam się z sytuacja ze gdy cos nie szlo po ich myśli, caly czas podkreślali to ze są Niemcami. nie wiem czy myśleli ze to kogos przestraszy? może chcieli urzadzic 3 wojne swiatowa" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Chyba żartujesz sobie. Takim narodem uważającym się lepszym od innych to zdecydowanie POLACY. I powie tobie to każdy na zachód od Nysy, na Wschód od Bógu, na południe od Rysów, oraz na północ od Bałtyku. Tylko polakom w Polsce się wydaje że są tacy "fajni". "Żydów, szczególnie tych wiecznie roszczeniowych i wiecznie pokrzywdzonych, co tylko jedno słowo dobrze znają i powtarzają; DA,DAJ DAJ!" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx Wystarczy przypomnieć sobie roszczenia Polski, i wielkie HALO w sprawach na Litwie, na Białorusi i ostatnio na Ukrainie - faktycznie - Polacy to kompletnie nieroszczeniowy naród. O zeszłorocznej awanturze na belgijskim ośrodku wczasowym nie wspomnę. Dodam że w różnych badaniach opinii Publicznej w UE - na ostatnim miejscu w Europie (nie w UE) najczęściej wymieniani są polacy. Nikt nie chce tego czegoś w UE.

Gość gość
Najbardziej nie lubie tacy jak ta albo ten idiot, ciemnota , ktory albo ktora zaczela ten topyk.

są różni francuzi, niemcy, angole. Amerykanie chcą być policjantem świata, ale też są różni. Nawet żydzi są różni. Ale turasy cyganie, i różnej maści armeńcy do zaakceptowania nie są . . .

Gość gość
ja : Arabów wszystkich Afrykanów z pominieciem chrześcijan Turków Sri Lańczyków Pakistańczyków Hindusów Bośniaków Serbów

Gość gość
Czesi i Słowacy - przesympatyczni i weseli Francuzi - wyniośli i z dystansem, wysokie mniemanie o sobie Chińczycy - uprzejmi, mało inteligentni, jakby pozbawieni emocji Meksykanie - bardzo weseli, żywiołowi, sympatyczni, mało inteligentni Amerykanie - życzliwi, płytcy, bezrefleksyjni Rosjanie - pozbawieni jakiejkolwiek logiki i rozsądku, wysokie mniemanie o sobie Węgrzy - wyniośli, przystojni, niegłupi, pyszni Ukraińcy - jak rosjanie

Gość moodyriver
Nienawidzę Rumunów i Bulgarów!Nie jestem w stanie na nich spojrzeć inaczej jak na podludzi.W innych kulturach niektóre rzeczy mi się podobają ,inne mniej , ale mogę jakoś je zrozumieć . Tych narodów nie rozumiem.

Gość gość
Ukraińców za UPA

Gość gość
Ukraińcy wracać do siebie.

Gość gość
Nie lubie polakow, bo to zazdrosnicy,i donosiciele i udawacze!

Gość gość
Udawacze? Doszkol się ukrolko w polskim.

Gość gość
A siebie lubicie? Za ten jad, ksenofobię i ciasnotę umysłową?

Gość gość
Ja najbardziej nie lubię malkontentów, zarażają pesymizmem. Wiele krajów napadało na Polskę (rozbiory, wojny), bandy UPA napadły na moją miejscowość, czy mam żyć w nienawiści do tych krajów? Nie muszę ich kochać ale tolerować mogę jak najbardziej. Każdy człowiek to odrębny byt.

Gość gość
znalazła się luźna umysłowo, prawdziwa obywatelka Europy, w wolnych chwilach żona podwędzonego albo asfalta

Gość gość
każdy ukrainiec wyjeżdżający do Polski dostaje od swojego rządu siekierę i tryzuba z przypomnieniem, że lachiw nado rezat'

Gość gość
Polaczków-cebulaczków. :classic_cool: