Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka co się wacha

Przystojny mechanik samochodowy czy brzydszy nauczyciel ?

Polecane posty

Gość Anka co się wacha

Obaj napisali z portalu randkowego.Mechanik jest bardziej w moim typie i pracuje w autoryzowanym serwisie znanej marki samochodów,buduje mały domek pod miastem natomiast ten drugi to nauczyciel historii w liceum,mieszka sam w wynajętej kawalerce też nie brzydki ale nie przystojny jak mechanik. Kogo byście wybrały?

1) Żadnego z nich nie znasz, więc wybrać do czego? 2) Skoro nie umiesz się zdecydować, poznaj obu i zobacz z kim Ci się lepiej spędza czas. 3) Nie uważasz, że postrzeganie drugiego człowieka przez pryzmat tylko fizyczności i pracy to totalna płycizna?

Gość Anka co się wacha
Z jednym i drugim spotkałam się tylko raz.

Gość gość
jasne ze machanik. Nauczyciale to darmozjady i nieudaczniki życiowe, gorzej niz historyka moglaś trafić pana ze świetlicy.

Gość ty pytasz ja ci odpowiem
Bierz mechanika dobra partia przystojny i ma kasę!

Gość gość
hhsaahah u mnie był taki nauczyciel historii, podstarzały amant, podobno na studniowce calował sie z jakas maturzystka :D nie bierz nauczyciela ;p a skoro ich spotkałaś to chyba powinnas sama wiedziec-jacy są? obaj są obyci? puszczają Cię pierwszą itp. ? z którym lepiej sie gada? ja bym wziela mechanika, znam chłopaka tylko z DE i on jest mechanikiem, musial sie szybko usamodzielnic i utrzymac mame i siostre, a jest madry i wspanialy, a i zawod ma

Gość gość
zalezy czy ty sklepowa czy bibliotekarka :) humanista ajjj sama jestem po historii, mielismy kilku mezczyzn na studiach, zwykle sa bardzo uduchowieni, mysla filozoficznie, potrafia analizowac i odnajdywac ukryte dno, czasem umyslowo niedostepni, niechetnie spotykaja sie z kims kto nie odpowiada ich standardom intelektualnym, kochaja nastroj, czesto zyja przeszloscia dawnych lat, uwielbiaja muzea i zwiedzanie starych miast. Kochajacy humanista powinnien byc z kims o podobnych pogladach, ja mam meza elektryka i ta eterycznosc, duchowosc, romantyzm znika w codziennym dniu...

Gość Anka co się wacha
Mechanik ma średnie bez matury ale to tak na marginesie.

Gość gość
autorka to prostaczka...wiec niech bierze mechanika

Gość gość
marna prowokacja! Specjalnie pokazane przeciwieństwa mechanik jako uznany przez kobiety za "męski" zawód, atrakcyjność kontra brzydszy nauczyciel jako uznany przez kobiety za "niemęski" zawód. Ale jesteście pelikany!!!!

Gość Anka co się wacha
Żadna prowokacja.Chcę poznać opinie pań a faceci niech nie zabierają głosu.

Gość pań opinia
Ewidentnie potrzebujesz obydwu. Pilnie potrzebujesz jakiegokolwiek nauczyciela. A i twój warsztat też chyba jest pusty. :(

Gość Bacha co ma gaha
:)

Gość internałtka32
Przetestuj obydwu w łóżku i podejmij tę życiową decyzję :)

Gość kiedy kobieta
"Przetestuj obydwu w łóżku i podejmij tę życiową decyzję" Dlaczego radzisz dziecku, żeby najpierw dało doopy a potem podjęło decyzję? Czy kolejność nie powinna być przypadkiem odwrotna? Najpierw niech skończy przynajmniej podstawówkę a mile widziane byłoby i gimnazjum. Korepetytora niech nie szuka na forach randkowych. Później niech podejmuje życiowe decyzję. Jak ma to jego życie, kiedy już przestanie być dzieckiem, wyglądać. Najpierw zacznij pracować głową, zanim zaczniesz doopą.

Gość T_K
:), miłego waCHania, sugeruję jednak nie wahać się na forum ;)

Gość gość
zdecydowanie mechnik :) nauczyciele są dziwni, a tak przynajmniej ktoś zadba też o twoje auto :P no i dobry mechanik prace zawsze bedzie miał.

Gość gość
Ja za kilka lat będę rehabilitantem. Ciekawe czy zacznę mieć powodzenie u kobiet. Jako ktoś kto pomaga innym.

Gość gość
Bierz mechanika, bo masz za mało w głowie żeby wystartować do historyka.Już to Twoje "wachanie" dało do myślenia.

Gość gość
A może ten mechanik bije kobiety. I nie pozwala na życie osobiste partnerki.

Gość gość
weź nauczyciela bardziej jest ci potrzebny

Gość gość
przy instrumenciku możesz podłubać sobie sama żeby coś ci przybyło głowie potrzebujesz nauczyciela

Gość magdamadziula
U mnie w bloku mieszka z rodzicami taki nauczyciel stary kawaler strasznie brzydki i pewnie dlatego jest sam :)

Gość zofiazosiula
a u mnie w bloku mieszka bez rodziców taki mechanik młody przystojny kawaler i pewnie dlatego jest sam żeby sobie nie wiązać kamienia u szyi

Gość magdamadziula
A może gej ? Przystojny facet rzadko jest sam.

Gość zofiazosiula
"A może gej ? Przystojny facet rzadko jest sam." a niby dlaczego przystojny gej miałby być sam?

Gość gość
Przejdźcie się do http://www.centrumdiesla.com.pl/ – ja ostatnio kilka razy korzystałam z ich usług. Mają niezły poziom, nie tylko dotyczący wiedzy z mechaniki. Panowie zadbani i przystojni, malowani chłopcy. Zdecydowanie przystojny mechanik!