Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yourbaby

Faceci po 30 stce

Polecane posty

Gość yourbaby

Mam 19 lat i odkąd pamiętam zawsze podobali mi się faceci po 30 stce, na rówieśników nigdy nie spojrzałam wo gule mnie nie podniecają Chciała bym przeżyć swój pierwszy raz właśnie z takim facetem gdyż uważam ze są bardziej doświadczeni i wo gule potrafią zająć się kobieta nie to co moi rówieśnicy Co myślicie o takich facetach na pierwszy raz (30-38) a wy faceci po 30stce chcielibyście taka dziewczynę

Gość stkcka
Kochana,mój były mial38lat(5lat ode mnie starsz)i wcale nie był dojrzały.Najchętniej ciągle by kupował jakieś gadżety,jeździł na wycieczki,ladował kasę w samochód...Na dziecko i zabawę w dom był ciągle nie gotowy. Wiec z dojrzałością jest różnie. A w ogóle co to za głupia misja utraty dziewictwa?Za kochaj się najpierw.

Gość yourbaby
Poznałam takiego jednego ma 35 lat, jest po prostu słodki ale ma żonę i dzieci wiec nie ma o czym mówić. Ciągle o nim myślę ale wiem ze to nie ma sensu. Trudno takiego znaleźć bo prawie wszyscy fajni faceci w tym wieku są już zajęci....

Gość yourbaby
Może jakiś facet się wypowie....

Gość 30latkaniska
Jak byłam w Twoim wieku też wiązałam się ze sporo starszymi facetami a wyszłam za mąż tylko (?) za 6 lat starszego. Nie ma reguły... A tak jak Ty preferujesz starszych tak i niektórzy faceci po 30 tce wolą młodsze ;)

Gość gość
Ja mam 32 lata i też jestem słodki, ba i nie jestem zajęty i dzieci też nie mam, przynajmniej nic mi o tym niewiadomo :)