Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicole77

dlaczego po badaniu drożności nie mam okresu?

Polecane posty

Gość nicole77

witam w tym cyklu miałam badanie droznosci jajowodów wyszło mi zew jeden mam drozny a przez drugi kontrast nie przeszedł teraz mam 32 dzien cyklu a nadal nie mam okresu czy jestopcja ze przez to badanie cos mi sie porobiło i mi sie okres zatrzymał?

Gość gość
Zapchali ci.

Gość mamusia z popielnika
Tez miałam i to badanie nia ma nic wspólnego czy okres jest czy nie. Cierpliwie czekaj. Może się spóźnić. A jak długo nie będzie(do 2 tygodni to idz do ginekologa. Tak mi mój poradził po hsg.

Gość nicole77
ale po co Tobie ginekolog kazał przyjsc na ewentualne wywołanie tak?

Nic jej nie zapchali -ludzie okres nie idzie jajowodami:P Być może nawet ze stresu ci się spózni.

Gość nicole77
ale ja sie nie stresowąłam włąsnie w tym miesiacu dopiero dzisiaj sie zaczełams tresowac bo juz normalnie powinnam mieć conajmniej 2 dzien miesiaczki a tu nic brzuch mnie tylko tak bardzo delikatnie boli od kilku dni

Nie no kazał mi przyjść aby zobaczyć czy endometrium urosło i czy cykl jest w normie(czy pęcherzyk urósł pękł itp. Ja okresu dostałam po 37 dniach chyba-więc tez spóźniony. Pociesze cie bo pewnie w tym samym celu miałas to badanie. to był ostatni mój okres bo od tamtej pory już 7 miesiąc nie mam -ciąża.

A po tym hsg uprawialiście seks? Wiesz skoro tak to i mogłaś zajść... Jeśli po hsg miałaś owulacje.

Gość nicole77
ooo to super gratuluje to pewnie ja tez dostane spóźniony ja napewno nie zajde w ciaze tak szybko bo mam jeden niedrożny i mam isc na laparoskopie tego jaowodu zeby przyjrzec sie mu dokładnie

Gość nicole77
uprawialismy ale w ciagu cyklu tylkjo 2 razy i mozliwe ze miałamw tedy dni płodne bo to było jakies 3 4 dni po tym badaniu normalnie zawsze sie kochalismy co 2 3 dzien

Gość nicole77
dzisiaj rano sobie zmierzyłąm tempertaure w pochwie i miałam 36,8 -37 normalnie mam temp 36,4 wiec nie wiem czy to cos moze znaczyc

Gość gość
Ja tez zaszlam odrazu po HSG. A mialam oba drozne. Moze cos mi poszerzeli. Dlatego jesli uprawiliscie sex to mozesz byc w ciazy.

Gość nicole77
powiem szczerze ze po wyniku tego badabnia załąmałąm sie troszke i potem stwierdziłam ze sobie odpuszce i ze spokojem czekałam na ten okres bo i tak miałam pewnosc ze go dostane nie nastawiłąma sie na nic innnego a teraz sie stresuje bo juz nic nie wiem

No oznacza to ze albo ciąża albo okres :P bo i to i to podwyższa temperaturę. Zrób test sikany dla świętego spokoju i tyle. Ja miałam hsg razem z laparoskopią. I właśnie po tym zaszłam. Powodzenia :)

Gość nicole77
a jak mi radzicie jest sens isc dzisiaj do mojego lekarza i zapytac o to czy poczekac jeszce kilka dni i wtedy jak nie bd miałą @ to wtedy isc i sie zbadac?

Gość nicole77
a jednak nie byłąs w ciąży ? ehhh u mnie pewnie bd tak samo a juz zaczełąm myslec ze bd mama

Gość nicole77
a ile Ci sie dni spóżniła?

Gość nicole77
a jakbym zrobiła ten test dzisiaj terazz zaraz to by mi wyszedł wiraygodny nie bardzo?

Gość gość
Witam dziewczyny. Ja miałam robione HyCoSy w zeszłym miesiącu. Wyszła bardzo dobra drożność obu jajowodów. Problem w tym, że już 7 dzień spóznia mi się okres. Robiłam wczoraj test i wyszedł negatywny, więc nie wiem co myśleć. Czy to wynik badania drożności, czy może powtórzyć test za kilka dni? Niby nie mam żadnych objawów, lekko pobolewa brzuch, mam straszny apetyt ale tak też jest przed miesiączką

Gość gośćmarta
I co Wam dziewczyny powychodzilo??

Gość Paula

Mam tak samo. W zeszłym miesiącu miałam HyCoSe i okres mi się spóźnia.  Tydzien temu miałam straszne skurcze macicy, a teraz pobolewa mnie podbrzusze cały czas,ale to tak jakby ból rozpierajacy nie do końca jak przy okresie. Nie wiem co robić.  Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny.