Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaa1991

Idealny wiek na ślub - wasze zdanie

Polecane posty

Gość Anetaa1991

Jaki jest najlepszy wiek na ślub?

Gość gość
nie ma takiego

Gość Taka sobie jedna.....
Dokladnie...nie ma!

Gość gość
mi sie wydaje ze mniej niz 25 lat to zdecydowanie za wczesnie

Gość gość
każdy inaczej dojrzewa uczuciowo, emocjonalnie ale jak dla mnie to na pewno po 30 tce np kobieta 30 lat a facet 33 dla mnie to idealny wiek , był czas na naukę, wyjazdy , szaleństwa, dalej sa młodzi i czas na własne mieszkanie wspólne , byc może dzieci

Gość czlowiek powinien byc bardziej
Dla mnie to ok 35 lat Na macierzyństwo 35-38 lat chyba ze wiecej sie chce dzieci, to zaczelabym od 28-30 roku zycia

Gość gość
Naślub-kolo 30 tki dla kobiet.Na dziecko hm - dla mnie 27-33. A i tak mam 36 i ani meza ani dzieci.

Gość gość
w ogole glupota jest chajtanmie sie z powodu dzieci bo 90 procent takich malzenstw sie rozchodzi

Gość gość
ja mialam 26 lat, ale wczesniej 4 lata i tak żyliśmy już jak małżenstwo ( wspolne mieszkanie, wspolna kasa itd) i wcale nie uważam, że to bylo za wcześnie

Gość gość
są kobity co powaznie wyglądają i już w szkole marzą o męzu i dzieciach , wyglądają jak ciotka klotka i potrzebuja chłopa jaki by nie był, taka to juz jak ma 20 lat to szykuje sie do roli matki polki ale kobieta z cywilizowanego świata, wykształcona, obyta, wygladająca swietnie, uprawiająca sport, mająca pasje to w wieku 30 lat wygląda młodziej niż ta 20 letnia matka polka więc mówię o wieku dla kobiety cywilizowanej a nie cyganki to bedzie po 30 tce

Gość gość
26 i 46 :-)

Gość gość
gość są kobity co powaznie wyglądają i już w szkole marzą o męzu i dzieciach , wyglądają jak ciotka klotka i potrzebuja chłopa jaki by nie był, taka to juz jak ma 20 lat to szykuje sie do roli matki polki ale kobieta z cywilizowanego świata, wykształcona, obyta, wygladająca swietnie, uprawiająca sport, mająca pasje to w wieku 30 lat wygląda młodziej niż ta 20 letnia matka polka więc mówię o wieku dla kobiety cywilizowanej a nie cyganki to bedzie po 30 tce x moi rodzice wyszli za mąż mając ponad 30 i im nie zazdroszczę kobieta powinna wyjść za maź będąc na utrzymaniu rodziców taka co się już czegoś dorobiła to dziwka

Gość gość
LOL

Gość gość
okolice 25 lat sa najlepsze, im blizej 30 tym trudniej sie zdecydowac.

Gość gość<<<
x moi rodzice wyszli za mąż mając ponad 30 i im nie zazdroszczę kobieta powinna wyjść za maź będąc na utrzymaniu rodziców taka co się już czegoś dorobiła to dzi**a xxx gościu drogi, albo cie popioerdoliiło albo chcesz prowokować, z premedytacją wkładając kij w mrowisko :O

Gość gość
ale jak nie ma sie nikogo to wiadomo ze nie da rady brac slub:)

Gość gość
im młodsza kobieta tym lepiej, nie oszukujmy się kobieta jest od sprzątania, garów i dzieci, młodsze lepiej się przystosowują, potem z wiekiem to dla nich za duże wyrzeczenie. Moja siostra mogłaby wyjść za mąż, ma 38 lat. ale nic nie potrafi, a faceci by jednak chcieli by żona chociaż czasem posprzątała, czy coś ugotowała :-P a moja siostra jest za leniwa i dlatego za mąż nie chce iśc

Gość gość<
wywodzisz się z jakiejś patologii :( moje córki mają po 16 i sprzątają, gotują i wypiekają, czasem lepiej niż ich matka. A latem z**********ą w rolnictwie., co im nie przeszkadza mieć w szkole średniej w okolicach piątki.