Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem...wynajęłam mieszkanie, dostałam klucze a tu wbija się dziewczyna...

Polecane posty

Gość gość

która mówi że też ma podpisaną umowę - pokazała mi, umowa w oryginale- i powiedziała mi że "mam w*********ć" bo to ona podpisała. Zajęła jeden pokój i śpi. Też ma klucze. Właściciel nie odbiera telefonu. Co mam robić- policja wchodzi w grę? Umowa podpisana z tą samą datą co moja

Gość gość
A zaplacilas wlascicielowi z gory? Co jest w tej umowie? Jest jakas wzmianka o tym ze tylko ty zajmujesz mieszkanie? Przeciez to wina właściciela a nie jej, skoro ma umowe tzn ze wlasciciel c**j.A jej nie wywalaj .

Gość gość
Może ktoś odpowiedzieć? Jej rzeczy leżą w przedpokoju, zajęła pokój który zamyka się od wewnątrz, ja jestem w takim co się nie zamyka, boje się że jak wyjdę to ona wywali moje rzeczy.

Gość gość
Zapłaciłam z góry za 4 miesiace i jeszcze wpłaciłam kaucję.

Gość gość
Sprobuj z nia po ludzku pogadać.

Gość gość
Probowałam, ale ona powiedziała ze jej nie interesuje że ja podpisałam że mam się wynosić bo to jej mieszkanie bo ona tez podpisała. Śpi teraz.

Gość gość
przeczytaj czy miałaś w umowie wzmiankę o tym, że nie mieszkasz sama. Jesi nie, to podaj właściciela na policję podając informację, że musiałaś opłacić 4 mies. z góry plus kaucję. Zwykły oszust z właściciela.

Gość gość
Nic nie miałam w umowie na temat mieszkania samemu ale on sam mi to obiecał.

Gość gość
Dzwon do wlasciciela .Jeżeli nie odbierze do jutra zglos to na policje. A z dziewczyna pogadaj, powiedz ze Ty sie nie wyniesiesz jesli z Toba nie pojdzie na jakis kompromis.Jak bedziesz nieugieta to jej bedzie glupio.Nie daj sie.

Gość gość
Uwazaj bo zaraz moze wbic ci sie 10 osob, mogl to byc oszust co wynajal mieszkanie i podnajal wielu osobom zgarniajac czynsze i kaucje, dzwon na policje jesli wlasciciel nie odbierze

Gość gość55
ja uważam, jak wyżej. Dzwoń na policję. Stary numer to jest w sezonie wakacyjnym, gdy ludzie szukają mieszkań.