Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice mnie dziwnie wychowują czy u was też tak jest?

Polecane posty

Gość gość

jak zawsze wracałam ze szkoły (tera jestem już stara i nie chodzę) matka zawsze kazała mi zdejmować ciuchy bo pobrudzę albo po haczę czy coś matka to samo robi to znaczy jak wróci z pracy czy ze sklepu to zdejmuje ubrania i ubiera obleśnie szmaty że się wstyd pokazać ludziom ojciec idzie o krok dalej i łazi w samych gaciach niekiedy jak jest gorąco matka też tylko że ma stanik czy to nie dziwne jest? zawsze się zastanawiałam czy u innych ludzi też tak jest w domu

Gość gość
up

Gość gość
mi nie kazala. ale sama lubie sie przebrac w cos wygodnego, ale to nie oznacza, ze w cos w czym wstydzilabym sie komus pokazac.

Gość gość
no właśnie a ona mi każe szmaty ubierać takie dziurawe i poplamione ale czyste kiedyś przyszła do mnie koleżanka a ojciec wyszedł odtworzyć drzwi na gaciach i mnie zawołał jak się na mnie koleżanka spojrzała było mi wstyd :( nie tylko za mój ubiór ale i za rodziców wyglądałam jak jakiś kloszard albo żul spod monopolowego

Gość gość
hehe to chyba takie oszczedzanie, na ciuchach zeby nie zniszczyc. a co sie przejmujesz bylo minelo

Gość gość
skads to znam. tez tak zawsze bylo , sciagnij spodnie bo kolana wypchasz a to nowe wyjsciowe spodnie, bluze, koszulki zdejmij bo pobrudzisz a to wyjsciowe, ubierz sobie jakies dresy....itp....

Gość gość
nie minęło mieszkam z nimi i raczej to się nigdy nie zmieni w sumie nie muszę sprzątać matka gotuje żyć nie umierać :)

Gość gość
ahaa to nie powielaj tego :) ale ja teraz np siedze w samych majtkach, w koszulce bez stanika. mieszkac z facetem, ale akurat go nie ma. w mieszkaniu cieplo wiec tak se chodze na lajcie, nikogo sie ie spodziewam. a poza tym mialam ciezki dzien i se leze

nie rozumiem? nie macie tzw. rzeczy po domu? dlaczego zaraz stare szmaty:O ja też nie chodzę w domu w tym co na zewnątrz. zazwyczaj. tylko w przeznaczoych do tego ciuchach, które się już nie nadają na wyjście, ale bez przesady nie są "obleśne":O

Gość bernank
tak było w wielu domach jeszcze kilka lat temu w rodzinach wielodzietnych i po szkole plecak z książkami nie mógł leżeć byle gdzie, nawet majtki należało zdjąć i ubranie na półce w szafie położyć i na wieszaku zawiesić a po domu wskakiwałem w jakieś stare bluzki lub koszule do kolan po siostrach i w kobiecych klapkach łaziłem aż do zdarcia całkowitego, nawet nauczyłem się grać w piłkę w butach na obcasach haha

Gość Gieniek w gomaczkach
Mnie matka każe zdyjmać bóty!

Gość gość
a tam zaraz osczesdnosc albo wielodzietna rodzina.ja jestem jedynacka i mialam to samo.na zachodzie kupuje sie nowe meble co iles lat,w polsce to az sprezyny z tapczanu musza wychodzic,dopiero wtedy sie rozwaza ewentualnosc kupna nowego lozka:Da ze kregosluo sie zjebie przy tym,to taki maly szczegol.ot polacy i tyle,skonnosc do chomikowania szmat i dzikiego sentymentu do 20-letnich ubran:P

Gość gość
To normalne, ze po przyjsciu z pracy czy szkoły ludzie przebierają sie w bardziej wygodne ubrania albo mniej eleganckie. Jak jestesmy sami w domu to czesto nie jemy np.siedząc prosto wyprostowani przy stole tylko leżąc-siedząc przed tv albo komputerem i szybciej mozemy sie czyms poplamic, a chyba dobrze jest miec troche ubran na lepsze wyjscie. Nie trzeba miec od razu jakichs szmat. Odnosnie chodzenia w domu w bieliznie o moja matka tez tak zawsze robila gdy bylam mala. Powtarzałysmy sobie z siostrą, ze my tak na pewno nie bedziemy obic jak dorosniemy. Ale myslenie i nastawienie z wiekiem sie zmienia. Teraz sama siedze w bieliznie. Na szczescie nie mam bawełnianych gaci w kwiatki na gumce i bialego stanika z bazarku za 10 zł. Mam bardziej elegancka bielizne, wiec nie ma czego wstydzic. A jak ktos przyjdzie z nienacka to mam w pogotowiu spodnie od fitnesu i koszulke :)