Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pija kolejne piwo i chce pogadac - piszcie - ankieta

Polecane posty

Gość gość

o zyciu:). 1. Co robicie? 2. Co bedziecie robic jutro? 3.Co was aktualnie martwi? 4.Co Was cieszy? Moje odp.: 1. Pije piwo, czytam kafe. 2. Ide do tesciow na grilla, nie jestem z tego powodu zadowolona. 3.Nie moge zajsc w ciaze, za dlugo szukamy mieszkania... 4. Zrobilam niezla kolacje

Gość Zołza Klasyczna
1. Również piję piwo i czytam kafe:classic_cool: 2.Nic wartego wspominania. 3. Niepwność jego stosunku do mnie. 4.Piwo jest zimne:)

Gość gość
1. pisze pracę magisterską 2. Pisać prace magisterską i może się wyrwę do knajpy 3. Że nie zdążę napisać całości do niedzilei i się nie obronię do końca miesiąca, a przez to mój studia doktoranckie pójdą się j***ć. 4.że na wyjeździe poznałam fantastycznego faceta i może coś z tego będzie

Gość gosc111111111
do zolza: dzieki za wypelnienie ankiety! moja babcia mowila, z wrobelek zawsze ma jedna nozke krotsze a druga dluzsza.. No i ze zawsze komus bardziej zalezy a komus mniej.. A kobiecie powinno mniej zalezac, a facet powinnien sie bardziej starac..

Gość rururururururururu
1. Leze w łóżeczku 2. Kajaki, leżing plażing 3. Ojoj, duzo tego 4. JUTRO SIE WRESZCIE WYŚPIĘ kocham soboty.

Gość gosc111111111
do gosc: odnosnie ost. punktu: fajnie, zazdroszcze:), fajne sa te emocje zwiazane z poznawaniem drugiej osoby:) 3mam kciuki aby sie udalo:)

Gość gość
1) pije 3 piwo, i jaram trawe 2) do 14 00 będe spał potem jade szukac skarbów 3) martwi mnie to, że jestem społeczny i niedodziałany 4) cieszy mnie to, że jestem nawalony

Gość gosc111111111
do rurururrur jestes na wakacjach?

Gość Zołza Klasyczna
gosc11111... Nie ma za co:) no właśnie chyba o żadnym "zależeniu" nie można jeszcze mówić bo raz się spotkaliśmy ale mieszane uczucia mam co do jego chęci kontynuuowania tej znajomości.

Gość gosc111111111
rozumiem:), w kazdym razie zycze powodzenia jak nie z nim, to z jakims innym:)

Gość gosc111111111
ktos jeszcze