Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfr567utr56

mój facet powiedział mi dzisiaj że mieszkał kiedyś z inną :/

Polecane posty

Gość tfr567utr56

dziś mi to powiedział że przez rok mieszkał z inną w jej mieszkaniu :O powiedział mi też że jest na nią zły bo on włożył w to mieszkanie kupe kasy, odnowił jej wszystko a ona o rozstaniu nie oddała mu niczego i wynajęła to mieszkanie i jeszcze na pytanie czy ją kochał powiedział że tak :o rozpieprzyło mnie to co owiedział :o

Gość gość
No i? Dobrze sie czujesz? :o

Gość tfr567utr56
nie chce być z kimś kto miał taka przeszłość :O i kto mi mówi że kochał bardzo swoją byłą, mam się zastanawiać całe życie czy do niej wróci czy nie :O minęło 8 lat od jego rozstania a on ciągle mówi o niej z takimi emocjami jakby ciągle o niej myślał :o

Gość gość
Nic dziwnego, jezeli ja kochal i tak go wydymala..

Gość gość
Ale o co chodzi? Jestes zazdrosna o niego? Jego kase? Czy o zla o to ze to zatail? Ile jestescie razem? Moze wczesniej nie bylo okazji. Powiedzial Ci ze go wykorzystala i tyle....ale ja kochal...szczery fajnu chlopak chociaz rozumiem Cie tez bym sie dziwnie czula....wole zeby moj w ogole nic nie mowil o przeszlosci...

Gość gość
Lepiej wiedzieć.Skoro mówi o niej z emocjami tzn że nie jest mu obojętna i na pewno jeszcze gdzies tam w sercu coś do niej czuje. Jeśli chcesz być tą drugą to wolna wola...Nic Ci nie zagraża jeżeli umarła albo mieszka w kosmosie i nie ma zamiaru wrócić :D w innym przypadku wystarczy pstrykniecie palcem . Wiem co mówię.

Gość tfr567utr56
po co mi o tym mówił że byłej mieszkanie robił a ona go olała :o na cholere mi to wiedzieć, mówi o niej z taką złością ale nie dlatego że go olała ale dlatego że w to mieszkanie tyle włożył. Mówi że nie widział jej 7 lat i wiem że mają wspólnych znajomych ale powiedział mi że jak się z nimi spotyka to oni mają zakaz mówienia o niej bo tak go ona wkurza ale skoro mi mówi że ją kochał tzn że widocznie dalej do niej coś czuje bo ja jakośo byłym facecie potrafie normalnie mówic i nie unosze się tak jak on.

Gość tfr567utr56
on mówił że ona jak on od niej się wyprowadził przyjezdzała pod jego dom wydzwania i nie mógł się jej przez długi czas pozbyć więc chyba by wrócił do niej jakby chciał. ale miałam nadzieję że powie że jej nie kochał :o

Gość gość
widzisz sama, ze robisz z igly widly

Gość tfr567utr56
ech nie wiem już sama, jestem strasznie zazdrosna :O :( nie wiem czy to przez to czy nie ale liczyłam że powie że nie kochał jej tak bardzo jak mnie :O

Gość gość
no bo widzisz Duma mu nie pozwalała a teraz pewnie żałuje. Nie wiem... albo go olej albo zyj ze swiadomoscia ze nie jestes ta najwazniejszą. Mydlicie jej niepotrzebnie oczy.Zrobi co zechce i tak,moze byc ze za kilka lat obudzi sie z reka w nocniku.Nie oszukujcie jej. Autorko idę spac, trzymaj sie.

Gość gość
facet z przeszloscia?a co on siedzial w kryminale za napad z bronia w reku?:Dile masz lat ze takie durne topiki zakladsz?kazdy kiedys kogos kochal a ze nie bylas ta pierwsza,no coz,no chyba nie macie po 15 lat:O