Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzięęęęęęta

Zajdę w ciążę z byłym mężem mimo że go nie kocham

Polecane posty

Gość zawzięęęęęęta

to chcę mieć dziecko młoda już nie jestem, 33 lata i choć jestem atrakcyjna to ciężko znaleźć kogoś nowego wszystkie koleżanki mają dzieci pozostaje mi zacisnąć zęby i robić dziecko :o

Gość zawzięęęęęęta
a co wy byście zrobiły na moim miejscu? mój zegar tyka, przecież nie zwiążę się z kimś kogo nie znam na siłę, żeby mieć dziecko byłego męża jestem chociaż pewna i wiem, że mnie kocha, mimo że go zdradziłam, że mi wybaczył

Gość gość
Rozne rzeczy widzialam na tym swiecie wiec rob co chesz.moja znajoma znalazla juz innego a z bylym mezem co jakis czas sie puszczala,jak byka w ciazy to nikt nie wiedzial czyje to,nawet ona sama. Na szczescie synek byk tak podobny do drugiego partnera,ze jej sie upieklo (aktualny nie wiedzial,ze spotyka sie z bylym mezem,a to on ja zdradzal)

Gość zawzięęęęęęta
boję się tylko że przez to nie będę kochać dziecka tak jak nie kocham męża jeśli będzie do niego podobne :o ale co zrobić, czas ucieka, młoda nie jestem

Gość zawzięęęęęęta
w dodatku nie mam rozwiniętego instynktu macierzyńskiego nie mogę jednak patrzeć na koleżanki z dziećmi, zazdroszczę im że na starość będą mieć oparcie w dzieciach chociaż pieluch się brzydzę :o

Gość Pam Perceval
wygladzanie kory mozgowej gratis dzwon - pierwsze 33 osoby dostana dodatkowo zaproszenie na swojska grochowke

Gość gość
Też mam 33 lata i nie mam rozwiniętego instynktu. Do dzieci absolutnie mi się nie spieszy i nie uważam, że już najwyższy czas na dziecko. Jestem mężatką i może kiedyś zapragnę mieć dziecko i na to właśnie liczę, bo zmuszać się do tego teraz, nie mam zamiaru.

Gość zawzięęęęęęta
ja się nie oszukuję młodsza już nie będę i ze zdrowiem też będzie coraz gorzej poza tym jeśli myśli się o więcej niż jednym dziecku trzeba się spreżać tylko jak to zrobić, męża szanuję ale żeby mnie pociągał to to nie :o

Gość masz nieźle zryte
w bani ;o

Gość SFAKJLASF
HEHEH

Gość Ela2
No bez przesady, jeszcze masz ok 10 lat na urodzenie dziecka. Wyobraź sobie zachodzisz w ciążę z niekochanym mężem, a będąc w ciąży zakoc***esz się w kimś z wzajemnością i co wtedy Rozumiałabym Cię, jakbyś miała 40 lat i silny instynkt macierzyński, ale w takiej sytuacji nie rozumiem.

Gość Ela2
Czemu słowo "z.a.k.o.c.h.u.j.e.s.z" jest na cenzurze :O:O:O szok

Gość gość
Samo h.u.j. w słowie zakoc.h.u.j.esz jest ocenzurowane.

Gość gość
bbbbrrrr

Gość róóóóólll
hahhahaha powodzenia 🖐️

Gość gość
cóż, presja społeczna jest wielka. A potem czytamy o Madzi z sosnowca i innych dzieciach, które przeżywają prawdziwe tragedie bo mama chciała się realizować a nie babrać w pieluchach :o

Gość gościófffa
gratuluję, to wielki akt................................. desperacji :D

Gość mocny temattttt
hahahhaha dawno nic mnie tak nie ubawiło jak ten temat

Gość gość
pp:LD

Gość gość
To masz męża i czy miałaś bo w tytule były mąż a w tekście jeszcze mąż ,pomijam fakt że jest głupia ,to żal mi tego twojego męża i jego przyszłej nowej rodziny ,dlaczego chcesz mu marnować życie ,niech sobie facet znajdzie nową żonę i z nią ma dzieci i niech się kochają .