Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalina93

Co myślicie o takim początku znajomości? To ma sens?

Polecane posty

Gość Michalina93

Od pewnego czasu spotykam się z mężczyzną, ale nie jesteśmy jeszcze w formalnym związku. Na początku było idealnie, codziennie pisał słodkie sms-y, dzwonił, mówi jak tęskni, a kiedy się spotykaliśmy nie chciał mnie puścić, wspominał wtedy o uczuciach i związku. Teraz po pewnym czasie jakby się zmienił, niby wszystko jest tak ja wcześniej ale jakby w mniejszym natężeniu, parę razy mieliśmy sprzeczki o całkiem błahe rzeczy, a najgorzej dręczy mnie to ze można powiedzieć że spotykamy się cały tydzień a kiedy przychodzi weekend każdy idzie w swoja stronę, ostatnio nawet odnoszę wrażenie że przed sobotą specjalnie próbuje się ze mną pokłócić żebym dała mu święty spokój. Kiedy robię mu o to i inne dziewczyny wyrzuty to mówi ze jestem czepliwa i czasami ma już tego dosyć, może ma racje bo przecież nie jesteśmy parą i każdy robi to co chce. Tylko czy to się kiedyś zmieni bo na początku mi się wydawało ze tak a teraz nie wiem, może po prostu mu odpowiada taki układ spotykania się bez zobowiązań i nic większego dla niego nie znaczę, ja już chyba tak nie chce. Myślicie że powinnam z nim skończyć chociaż mi tak zależy i będzie ciężko czy czekać na dalszy rozwój sytuacji?

Gość gość
Obiektywnie powiem Ci, że nie będzie lepiej. Ewidentnie Cię che spławic, bardzo często tak maja faceci że dopoki nie zdobędą kobiety to normalnie rycerze na białym koniu,a jak juz jest pewny Twoich uczuc to ma gdzies i szuka nowej zdobyczy. Twoj facet to taki typ, niestety. Powodzenia i mysle,ze stac Cie na prawdziwe szczescie,a nie ciagle wkurzanie sie.