Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba z kolejnym facetem mi nie wyjdzie

Polecane posty

Gość gość

jestem sama juz od roku i boje sie, ze tak juz zostanie na długgo o ile nie na zawsze, wszystkie znajome maja kogos moje zycie towarzyskie jest bardzo ubogie. nieby jestem ładna ale ciagle sama przez co nie moge do konca zapomniec o byłym chłopaku... teraz pisze z jednym kolega z pracy niby mnie komplementuje ale zadko podchodzi , odwazny był tylko jak sie napił alk - mowił ze jestem taka ładna, ze juz długo mu sie podobam i nie wie co ma zrobic... i tak dalej... nie proponuje spotkania ani nic w tym stylu . szkoda bo z nim mogłabym spróbować ale pisac smsów przez najblizsze poł roku nie mam zamiaru... troche mało składny ten post , jesli ktos chce niech odpisze i mnie pocieszy , czuje sie beznadziejnie

Gość 111gość111
ktoś się znajdzie, nie martw się :) ile masz lat?

Gość gość
21. moj brat ma 25 jest sam , moja siostra 24 tez sama boje sie ze podziele ich los chyba cos z nami nie tak, mamy pecha czy co...

Gość 111gość111
to jeszcze młoda jesteś! nie ma się co martwić na zapas. ja jak stwierdziłam, że nie chcę być z nikim to wtedy pojawiło się mnóstwo chętnych, poznałam fajnego faceta ;) więc nie przejmuj się, tylko bądź radosna, wychodź do ludzi, nie bój się poznawać nowych osób :)