Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helciaaa

Czy to jest jeden z objawów ciąży?

Polecane posty

Gość helciaaa

Czy to prawda że żyłki na sutkach są jednym z objawów ciąży?

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz!
na sutkach to nie wiem, mi w pierwszych tygodniach spuchły piersi i widać było na nich żyly

Gość helciaaa
a dokładnie w których miejscach?

Gość klaudiaaaaaa
o kurczę.Mam takie dziwnie duże piersi nabrzmiałe podejrzane.Dlatego zrobiłam test ale do okresu jeszcze pięć dni wyszedł negatywny a teraz patrze a tu żyły widać.Myślicie że pomimo negatywnego testu to ciąża?????Kochalismy się z mężem raz do końca dzien przed owulacja czyli teoretycznie szansa jest.Ale test nic nie wykazał.

Gość gość
jak na sutkach? cale piersi sa w zylach a nie sutki

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz!
żyły było widać na calych piersiach gdzieniegdzie, prześwitywały przez skórę :P a normalnie ich nie było widać. klaudia jesli do okresu jeszcze 5 dni to test ciąży ci może nie wykazać, przed datą miesiączki szkoda robić test :P

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz!
sutki miałam powiększone ale bez żył nawet nie wyobrażam sobie żył na sutkach :D

Gość helciaaa
Chodzi mi o to że na sutkach mi prześfitują żyły.

Gość gość
U mnie żyły na piersiach są objawem braku żelaza... Gdyby to była prawda z tymi żyłami to pierwsze dziecko urodziłabym jako dziewica w wieku 12 lat :)

Gość gość
teraz jestem w ciazy, 7 miesiac, piersi sa w zylach ale na sutkach nie mam ani jednej ;/

Gość gość
Jezu dziewczyny az strach pomyslec, ze niektore z was naprawde beda pewno niedlugo matkami! Miejmy nadzieje, ze te biedne dzieci odziedzicza po was figury, kolor oczu, a nawet sutki, byle tylko nie mozgi, czyli miejmy nadzieje, ze beda mialy mozgi!

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz!
"U mnie żyły na piersiach są objawem braku żelaza... Gdyby to była prawda z tymi żyłami to pierwsze dziecko urodziłabym jako dziewica w wieku 12 lat" yyyy...kobieto otrząśnij się... Skoro byłam w ciąży i wyszły mi zyły na piersiach tak jak wielu kobietom to MOŻE byc objaw ciąży. Nie znaczy to ze każdej której wyjdą żyły to nie musi testu robić bo to ciążę oznacza :O

Gość gość
ty masz chyba dziewczyno jakiś problem. Zazdrość zżera? Nikt ci nie kazał tego czytać ani się wypowiadac.

Gość gość
Haha tak, zawsze marzylam o zylastych sutkach, pozytywnym tescie ciazowym i braku mozgu haha

Gość gość
Autorka pyta czy to objaw ciazy i zaloze sie ze pewnie kilka dni temu uprawiala sex jest napalona staraczka ktora w glowce ma tylko "musze zaciazyc" albo ma 15 lat i "zapomniala sie" bo to nie jest pytanie rozsadnej kobiety.... To tak jak ja bym zapytala czy to ze jem cala ciaze slodkie to znaczy ze bede miala dziewczynke...

Gość helciaaa
Właśnie za 4 dni mam dostać miesiączkę a zależy mi na dziecku :/ W tym roku już jedno straciłam:(

Gość gość
Ja wyrazam swoja opinie i zazdrosc nie zrzera-mam cudownego 6 miesiecznego synka, wiec czego zazdroscic? Glupoty? A raczej "inteligencji"? ehh pustaczki szkoda ze jeszcze godzine po "przytulanku" nie wymiotujecie i nie czujecie ruchow :)

Gość gość
A jeszcze ruchow nie czujesz?

Gość gość
ta twoja opinia jest beznadziejna więc się nie wypowiadaj jak nie chcesz udzielić pomocy tylko komentujesz.

Gość gość
No tak beznadziejna bo nie uslyszalas "na 100% ciaza" lepiej sie przebadaj bo kiedys duzo grzebalam na forach o anemii i niestety ale ten objaw jest czestszy jako objaw anemii niz az tak wczesnej ciazy. Pogrzeb sama... Aj kurde zapomnialam! W ciazy spada poziom zelaza... Ha ha ha ale nie ludz sie-w pozniejszej :)

Gość helciaaa
Ale okazujesz dojżałość podając się za mnie. I chyba nie wiesz jak dziewczynko wyglądają żyły.

Gość helciaaa
Dziękuje za wypowiedzi.

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz!
jak już mówiłam u mnie wyszly żyły na piersiach około 5 tygodnia i nie brakowało mi żelaza ( badania krwi-świetne). Dodam że poroniłam w 9 tygodniu, piersi zmalały i żyły znikły po kilku dniach

Gość gość
A wiec juz wszystko jasne-to objaw ciazy ktora zakonczy sie poronieniem

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz!
nie, to znaczy że gdy poziom hormonów spadł po poronieniu wraz z nim żyły na piersiach przestały byc widoczne. To jeden z możliwych objawów ciąży. Poziom hormonów (bhcg) rósł w ciąży to piersi powiększyły się i wyszły te żyły

Gość gość
Urzekla mnie twoja historia autorko ale nie zadawaj takiego pytania znajomym-zabija cie smiechem :)