Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie, czy lepiej oddać dziecko gejom do adopcji czy zostawić w bidulu ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jw

żadna opcja, mimo, że nie mam nic do gejów - dziecko może normalnie kształcić osobowość tylko kiedy ma wzór w postaci ojca i matki - oba przypadki odbiją się psychice i nie rozwinie się prawidłowo

Gość kobiety na traktory
jest jeszcze pare innych rozwiazn :classic_cool:

Gość gość
nie mozna za dziecko decydowac. Dziecko hetero ma byc w rodziniehetero..tm ma wzroce. U homo bedzie uczyło sie wzorców homo. Ja bym nie chciał aby mnie 2 gei chowało. A dziecko małe nie mozna za niego decydowac. Mysle ze warto udostepnic adopcje kobietom samotnym bez meza itp. Np wlascicielka apteki pani adwokat lekarka..czesto sa same maja fudusze a dziecka brak..a adopcja nikla. Nonsens

Gość gość
revolver - zła odpowiedz. Musisz cos wybrac. - oddac dziecko parze gejow albo lesbijek - zostawic w bidulu, zeby czekalo na pare hetero

cóż, obstawiam więc za pierwszą opcją - dzieci z domów dziecka są potem bardziej zaburzone, o wiele bardziej, mimo ich usilnych zaprzeczeń

Gość gość
Heh, podobnie moja kolezanka, ma 28 lat, jest samotna, ma wlasną dzialanosc, wlasny ogromny dom,dobre warunki forsy od cholery, chce adoptowac dwojke dzieci i trwa to juz dluuugo i niewiadomo czy ma szanse czy nie, czekanie bez konca. Miała faceta, narzeczonego, zginąl w wypadku, teraz nie chce innego.

Gość gość
Na małe bobasy jest bardzo duży popyt, wiem bo mój kolega niedawno adoptował. Prawo do adopcji małych bobasów powinny mieć pary hetero. Starsze dzieci których nikt nie chce adoptowac mogły by by brac pary gejowskie. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
a geje od razu dostana nie? taka młoda z pracą moze i 2 wziac. Kolezanka chciała...to musiala sobie wpadke zrobic;/ i ma upragnione dziecko. A chciala miec z DM miala wlasne mieszkanie wszystko.

Gość gość
starsze dzieci po co? aby 2 gejow sobie go do 3kąta brało? młode dziecko głupie za miłosc dom zgodzi sie na wszystko. Dzieci to nie zabawki.

Gość gość
nalezy wspierac rodzinne domy dziecka gdzie jest 5-6 dzieci. I umozliwic szybka adopcje osobom tzw singlom..a wy tu zaraz geje lesbije..

Gość gość
Taa wam od razu seks do glowy przychodzi :O Jestem za ale i przeciw. Tzn nie w Polsce, u nas taki dzieciak mialby przeeej****ee na maxa. W szkole pobicia i wyzwiska, sąsiedzi to samo, jeszcze by dzieci dopingowaly do bicia nazywajac ich zbokami zwyrodnialcami, co to za zycie?

Gość gość
wiecej pedofilii jest po stronie facetow niz kobiet... Jeszcze 2 lesbijki dzieci moga miec bo nawet zajsc w ciaze moga w sumie geje jakby chcieli tez mieliby wlasne dziecko do ktorego nie czuliby pociagu jak do obcego ktorego z wiekiem beda traktowac jak geja.

Gość gość
zostawić w bidulu mniejsze zło

oddać gejom , przynajmniej będzie miało "rodzinę" Polska to jest jednak zaścianek straszny

Gość gość
odkąd dwa wytryski tworzą zarodek

Gość gość
Opinia zbieracza złomu mało kogo interesuje.

Gość gość
jesli geje sa sprawdzeni psychologicznie pod katem nadawania sie na rodzicow to oddac gejom . Ale wtedy, kiedy geje zyja nie w POlsce, gdzie dziecko moze spotkac nieszcescie bynajmniej nie ze strony gejow, tylko duzej czesci spoleczenstwa - tu je "prawdziwi Polacy" zagryzą.