Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Co za straszny dzień dzisiaj miałem

Polecane posty

Wszyscy narzekali na ciężkie czasy, że nie mają pieniędzy żeby gdzieś wyskoczyć na wakacje, że nie mają za co domu postawić - to było okropne. Wszyscy nagle stali się tacy biedni... Oczywiście byłem zmuszony słuchać tych wszystkich żali....naprawdę smutno mi się zrobiło jak zobaczyłem jaka przyszłość czeka mnie jeśli dłużej tam zostanę.....wśród tych biednych i nieszczęśliwych ludzi.

Gość gość
A nie podglądali cię dzisiaj przez laptopa?

może i podglądali ale dzisiaj zrozumiałem że naprawdę mam do czynienia z biednymi ludźmi. Na nic ich nie stać ...tylko rozpacz i nędza.

Gość koronkowa bluzeczka
moze kase chcieli od ciebie i tak specjalnie cie sciemniali?:D:D:D:D

Gość Alfreda
poczekaj na upiorne dni... bo nadejda :classic_cool:

zauważyłem że oni mają takie jazdy co jakiś czas - kiedyś pamiętam jak mówili że na windowsa nowego ich nie stać...że to i tamto, że tak źle jest i będzie jeszcze gorzej ...i tak chodzili z pokoju do pokoju i smęcili mi pod uszami.

Gość Pieczarka Stara
No to faktycznie niesamowicie kiepski dzień dziś miałeś. Czego oni tak narzekają? ;-)

narzekają bo nic nie mają - tylko nędza. Oni naprawdę są biedni i nieszczęśliwi. Jak myślicie czy powinienem opuścić to nieszczęśliwe środowisko?

Gość Pieczarka Stara
Tak! Musisz się ratować! Przebywaj tylko wśród elity, nie rozmawiaj z nikim kto nie udowodni, że posiada ładną sumkę na koncie. Pozostałych omijaj szerokim łukiem.

Gość gość
Alfred czemu dziś ludzi nie uświadamiasz o czychającym w naszych monitorach/kamerach zagrożeniu?

a ja nie przepadam za takim użalaniem się nad sobą.... LAW 10: Infection: Avoid the Unhappy and Unlucky" X cgt411.tech.purdue.edu/covey/48_laws_of_power.htm

no właśnie tu na stronie w podpunkcie 10-tym tak piszą: cgt411.tech.purdue.edu/covey/48_laws_of_power.htm

ja to nie rozumiem jak tak można przyjść rano do pracy i psuć ludziom dobry nastrój.

Gość Pieczarka Stara
Swojądrogą, aż dziw że obecnie można jeszcze napotkać takich ludzi bez pieniędzy. Skąd Ty ich wziąłeś?