Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasieńka

Łódź: Gin. Zdzisława Januszkiewicz - Jędrzejczak

Polecane posty

Gość jasieńka

Witam, Jestem na początku ciąży i poszukuję lekarza do prowadzenia ciąży. Zastanawiam się nad tą Panią Doktor gdyż jest jedną z możliwych którą mam do wyboru. Poszukuję zatem opinii na jej temat. Czy ktoś miał z nią do czynienia, komuś prowadziła ciążę? Każda Wasza opinia będzie dla mnie cenna :)

Gość jasieńka
Nikt nie zna tego lekarza???

Gość gość
Prowadziła całą moją ciąże aż do samego porodu i nadal jest moim lekarzem. Polecam, daje dokładne badania, robi usg na kazdej wizycie, ciśnienie, waga itp. Dba o samopoczucie, szybko daje zw do pracy. Jedyne co to nie możesz liczyć na to, że będzie przy porodzie bo nie pracuje w żadnym szpitalu. Kiedyś w madurowiczu pracowała. Będzie polecać ci ten szpital do rodzenia, ja jej podziękowałam i rodziłam na nfz w medeorze na ciesielskiej. Z całego serca serdecznie polecam bo warto tam rodzić. Z tego co wiem teraz skończyły im się punkty na nfz ale od stycznia wszystko ma wrócić. Z tego szpitala mogę ci polecić doktora krajewskiego. Jeszcze lepszy od tej pani doktor. Proponuje jechać do medeoru i zapytać sięgo czy w ramach nfz nie poprowadzi twojej ciąży. A i dodam że chodziłam do pani doktor prywatnie w luxmedzie. Z tej kliniki mogę polecić również doktor lipecką-kidawską! Jeśli dostaniesz się do niej prywatnie to nie zasnatawiaj się tylko idz do niej:)

Gość jasieńka
Wielkie dzięki za opinię - tym bardziej cieszę się że pozytywna :) Ja mam abonament w Enel Medzie, dlatego akurat tą Panią Doktor biorę pod uwagę - byłam u niej już raz (zupełnie przypadkowo) po dodatnim teście, ale że to było jeszcze przed terminem miesiączki to kazała przyjść jak minie conajmniej 10 dni od terminu okresu. Dała mi też skierowanie na betę (wyszła 313 :D) i zastanawiałam się czy będzie dobrym lekarzem do dalszego prowadzenia ciąży (teraz 5 tydzień). Zatem wybiorę się właśnie do niej za tydzień skoro jest OK. Co do szpitala to ja myślałam właśnie o Madurowiczu, ale skoro polecasz na NFZ Medeor to się zastanowię :) Jeszcze raz wielkie wielkie dzięki !!!!!!

Gość jasieńka
Może jeszcze ktoś się wypowie? :)

Gość gość
Beznadzieja