Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie wyprzedaże letnie w sklepach. Nie można NIC kupić :(

Polecane posty

Gość gość

same resztki, ochłapy :( nie ma sie w co ubrac :( kiedy bedą nowe kolekcje na jesien ?

Gość kokardka22
Popieram :( Nowe kolekcje juz powoli wchodzą...

Gość gość
zgadzam się, mama mi przerobiła worki po kartoflach bo nie mam w czym chodzić

Zgadzam się - w sklepach same duże rozmiary albo bardzo małe. Trochę to bez sensu :P Dawno temu przerzuciłam się na internetowe wyprzedaże, bo tam jest o wiele większy wybór ciuchów. Najczęściej wybieram sprawdzone sklepy na allegro lub zlotewyprzedaze.pl :)

Gość chybamamtaksamo
mam to samo!!! nienawidze teog

Gość gość
tia, na wyprzedażach letnich można czasem szału dostać, jak są jakieś fajne rzeczy, to nie ma dobrego rozmiaru, jak jest dobry rozmiar, to ciuch jest niefajny i tak w kółko... dlatego internet jest dobrą opcją, polecam zamówienie newslettera złotych wyprzedaży, a żadna promocja Was nie ominie. I nie musicie czekać do lata, żeby trafic na coś fajnego :)

Gość natalka1993
Zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzią, też zamówiłam newsletter Złotych Wyprzedaży i dzięki temu jestem na bieżąco z wszystkimi okazjami. To na pewno dużo wygodniejsze od biegania po centrach handlowych w pogoni za promocjami. Same zakupy tam są bardzo proste i szybkie, zdecydowanie najlepsza opcja dla poszukujących tanich zakupów:)