Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222222

Facet starszy o 11 lat

Polecane posty

Gość gość222222

Ostatnio poznałam wyjątkowego mężczyznę, który jednak jest straszy ode mnie o 11 lat. Pomimo sporej różnicy wieku świetnie się dogadujemy i łączą nas wspólne zainteresowania. A ja, właśnie kończę studia. Jednak zastanawiam się czy dzieląca nas różnica wieku nie jest zbyt duża...?? Obawiam się jeszcze reakcji rodziny..

Gość Najmądrzejsza ze wszyskich
Jest ok.

Gość gość
w sam raz

Gość gość
mogło być gorzej , mi spodobał się facet 23 lata starszy - ja mam 26 lat :(

Gość gość
jeszcze ujdzie, ale to jednak dużo tym bardziej, że faceci szybko "dziadzieją" 11 lat to max, ale lepiej sobie wziąć kilka lat młodszego. Miłość jest jednak ślepa, mówi się trudno.

Gość gość222222
W moim przypadku, znalezienie faceta mlodszego o kilka lat, wymagaloby poszukiwania posrod 19-20 latkow:) Roznica 11 lat nie jest mala, ale jego osobowosc bardzo mi odpowiada, pasje, zainteresowania, marzenia. Co w sytuacji gdy rodzina nie zaakceptuje takiego zwiazku?

Gość gość
Doskonała różnica wieku. Kobiety starzeją się szybciej

Gość gość
Oj wcale kobiety się nie starzeją szybciej,to ja widzę że wyglądem ''już dziadkiem jestem''a moja ukochana kwitnie,oglądają się za nią młodsi od niej.Ja mam 42 o moja kobieta 33 a wygląda jak by miała 25lat.

Gość werr...
To jesteśmy w jednym wieku ,tyle że Ty nie tyle wyglądasz jak dziad ,co czujesz się jak dziad ,a to jest bardziej groźnie .Do głowy by mi nie przyszło ,aby tak się ocenić ,musisz mieć zaniżoną samoocenę ,albo bardzo niszczącą pracę .

Gość gość
mi sie wydaje, ze to nie jest duza roznica wieku (mentalnie) jednak jak jest fizycnie (facet moze z czasem nie nadazac) to tego juz nie wiem