Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z portali randkowych to idioci - kolejny temat jakich wiele eh

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja trafiam na kretynów ? Zajrzałam własnie na skrzynke i masa spamu, sex oferty, glupie pytania , odpisalam pewnego ''typkowi'' a on w jakim wieku szukasz faceta? Odpowiedziałam, ze jest napisane na profilu ale napisalam mu 23-35, on na to : ja mam 29 moze byc? :O nie odpisalam mu, mialam wrazenie ze to kretyn, nie mylilam sie, po chwili dziesiątki maili: - Poznamy sie? Mam na imie Łukasz, mam 29 lat, szukam na poczatek kolezanki, znajomej docelowo do związku - Pogadamy? Szukam kolezanki a potem dziewczyny na stałe nie szukam seksu - Jestes? - tu znow taki sam teks jak na poczatku: poznamy sie,mam na imie etc :O Dziesiątki wiadomosci z pytaniami kogo szukam :( PRAWIE NIKT NIE CZYTA OPISU W PROFILU !! :(

Gość gość
prawda jest taka,ze normalny facet nie siedzi na profilu randkowym,bo szkoda mu czasu

Gość gość
wlasnie..zatem gdzie mozna spotkac normalnego, wolnego po 30 tce..

Gość gość
niestety to kwestia przypadku i szczescia,najwazniejsze to nie siedziec w domu

Gość gość
wygineli

Gość gość
A skąd jestes ? Ja szukam takiej około 23 do 26 pln pl

Gość gość
uciekaj stamtąd dziewczyno :O Na portalach randkowych mozesz jedynie znalezc sobie faceta do seksu jesli chcesz. Do związku ? jedynie jakies męskie ochłapy dla desperatek. Na moje oko 1 facet na 100 jest tam normalny, a szansa ze na siebie traficie i sie sobie spodobacie jest niewielka

Gość gość
A właśnie liczę, że trafiłam swojego księcia - tzn. milionera z USA, właśnie leci do mnie, nie mogę w to uwierzyć, Zresztą nie jego forsa jest najważniejsza, wogóle jest fajny, niech ktoś mni euszczypnie bo Ciągle nie mogę w to uwierzyć.

Gość gość
Jest wielu normalnych fajnych wolnych po 30 tylko oni nie chcą się wiązać bo olewałyście ich jak byłyście młode.

Od kiedy synonimem słowa "fajny", jest zakompleksiony facet z pretensjami do całego świata za niepowodzenia młodości?

Gość gość
ale co ma do tego Twój opis? Jakby faceci mieli Cię w d***e a nagle gdy żadna ich nie chce zaczęli kręcić z Tobą to jak byś się czuła? Jak koło ratunkowe, jak ktoś wybrany na poczekanie, jako nagroda pocieszenia?! To tak jak kobieta co pluła mi w twarz nagle gdy jej facet kopnął ją w d**ę i zostawił z dzieckiem zaczęła doceniać moją dojrzałość, itp.

Gość gość
.... a wcześniej miała to wszystko gdzieś tak jak mnie,.