Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 6 lat różnicy to dużo w związku?

Polecane posty

Gość gość

Ja 22 , on 28? Gdy miałam 18 lat, a narzeczony 24 to ta różnica w moim otoczeniu była postrzegana za dużą. Niestety nadal tak jest. Dla nas to żadna różnica- co najważniejsze. Jak Wy sądzicie?

Nie przejmuj się ludzmi Ty będziesz w tym związku.A co to kogo obchodzi?Dają Ci papu,ze mogą osądzać Cie??Rób swoje ,kichaj złośliwców..Pozdrawiam i życze dużo latorośli.(pod warunkiem,ze Cie bedzie stać na nie)😘)) Całuję rączke madame:)

Im człowiek starszy tym różnica wydaje się być mniejsza. Tak więc poczekaj ze 2 lata, a różnicy nikt nie zauważy ;-)

Gość gość
Jeśli ci z nim dobrze to najważniejsze.. Ja byłam 12 lat z człowiekiem ode mnie 5lat starszym...Nie udało się:) teraz jestem z młodszym od siebie i jest 5razy dojrzalszy od poprzednika..

Gość gość
a ja mam męża 20 lat starszego i nie jest bogaty i każdy sie dziwił dla czego za niego chce wyjść ,jesteśmy już 12lat małżeństwem i jestem szczęśliwą i spełniona kobieta bo miłość jest najważniejsza ,więc nie patrz na ludzi jeśli sie kochacie to uda sie ,powodzonka:)

Gość wiekowy
Nie przejmuj się tym.Ja mam żonę 8 lat młodszą i nie ma to żadnego znaczenia,a jesteśmy już w wieku + - 50 lat.Wiedz o tym że kobieta szybciej dojrzewa(napisałem to delikatnie ale domyśl się)niestety takie jest prawo natury.

Ciesz sie zwiazkiem i olej zlosliwosci bo ludzie zawsze znajda powod zeby gadac a 6 lat to nie jet wielka roznica.

Gość gość
moj maz jest starszy o szesc lat i nie widze wtym nic złego wrecz przeciwnie ja wygladam na jakies 26-28 lat tak mi daja a on juz 41 ma wiec ma młodą zonke :) a razem jestesmy juz 18 lat :)

Gość gość
Moj przyszły maz jest młodszy o 6 lat, mam 36 nie czuje różnicy.

Gość gość
niewiem ja ym nie chciała mlodszego bo ym sie staro czula z wiekiem on 40 a ja prawie 50 i nie ukrywajmy nawet nie wiele da dbanie o siebie :(

Gość gość
ja mam kolezanke ktora ma 5 lat mlodszego meza i dzis to wyłazi ona staro przy nim wyglada i chyba cos zaczyna sie walic miedzy nimi bo sie kłóca yc moze to nie jest przyczyna wiek ale któż to wie jak ona sflustrowana chodzi ...

Ja tez znam pary gdzie maz jest o parenascie lat mlodszy i im sie uklada. Nie ma na to regoly.