Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie olewa..

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem dziś tydzień... Dodam ze znamy się już 2 lata i kiedyś wcześniej kreciliśmy, w marcu w tamtym roku całowaliśmy się,ale jego siostra nagadała mi o nim i nie wyszło... W środę 17 lipca spotkaliśmy się.. Tak wyszło ze znów się pocałowaliśmy..wyjaśniliśmy sobie wszystko.. 5 godzin spędziliśmy razem wtedy do prawie 23.. Cały czas był do mnie wtulony,nie pchał rąk gdzie nie trzeba,delikatny,troskliwy, było idealnie.. Ja się cieszyłam sama do siebie i on.. Nie chciał mnie puścić jak musiałam iść i obiecał ze przyjedzie.. W ten sam dzień pisał dobranoc :*.. A na następny dzień miał urodziny,pił z kolegami.. A my się mieliśmy spotkać w niedzielę.. Dzwonił do mnie koło 23 też w te urodziny i opowiedział mi wszystko co się tam dzieje i mówił ze tęskni itp..długo Gadaliśmy..na następny dzień już nie zadzwonił... Nie przyjechał w niedzielę,nie odbierał tel i nie odpisał na smsa..zadzwonił wieczorem i powiedział ze zrobił największą gafe w życiu ,upił się i pojechali nad morze..(z bielska) .ze są w połowie drogi i czekają na transport do bielska..w poniedziałek miał przyjechać a znów nie dzwonił i nie odzywał się..w końcu pisał do mnie na fejsie, ze przyjedzie dziś rano,bo wieczorem wyjeżdżam nad morze... Nie odezwał się znów.. Zadzwoniłam do niego z numeru którego nie zna i powiedział ze jest w pracy i przyjedzie wieczór.. Ze będzie dzwonił.. I cisza..od 11 żadnego odzewu :( co mam robić ...:(

Gość violla30
olać, jak na początku robi takie akcje to nie wróży udanego związku

Gość gość
"jestesmy razem dziś tydzień" -no imponująca długość związku :D

Gość gość
Tak mi strasznie na nim zależy,jak po ostatnim naszym pocałunku i jak się nie odzywaliśmy do siebie zbierałam się pół roku... Tęsknię za nim,myślę ciągle... Spytałam go jak pisał chce przyjechać w środę czy nadal chce się ze mną spotykać,spytał czemu myślę ze nie,a ja ze mnie olewa,nie pisze itp..a on ze źle myślałam.. Bajeruje mnie tylko chyba... On z żadna dziewczyna nie kręcił tyle czasu co ze mną i zawsze po jakimś czasie znów wracał kontakt i znów było dobrze..a teraz jesteśmy razem i nasz związek tylko widnieje na fb,bo nie mamy ze sobą kontaktu....

Gość gość
Wiem ze krótko i szybko się spieprzyło..i zastanawiam się dlaczego,skoro tak długo na siebie czekaliśmy i ta środa była taka cudowna.... Z żadnym chłopakiem nie czułam się tak dobrze i swobodnie jak z nim..przedstawił mnie swojej koleżance która spotkaliśmy jako swoją dziewczynę i objał mnie..ciągle twierdzi ze mu zależy ... A robi co innego;(

Gość gość
Nadal się nie odezwał...;(

Gość gość
Teraz to się już chyba rok nie pozbieram....;(