Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co was idiotki to obchodzi

Po gimnazjum zostałam kierowniczką,aż szlak mnie bierze przez was

Polecane posty

Jak dokuczacie kobietom,co sa bez wykształcenia!!!!!!!!!!!!! Przecież k***a one sprzątają wasze brudy,obsługują was w sklepach! A wy nie szanujecie. Dlatego nie lubię tych Pań,,bogatych''. Bo za grosz szacunku nie mają. Tylko dlatego. Ukończyłam tylko gimnazjum,z przyczyn losowo życiowych. Mogłabym iść teraz się uczyć,ale po co już na te lata,gdzie pracuję jako kierowniczka w serwisie sprzątającym. A śmiejscie się,tak samo z tego jak mam koleżankę w tej słynnej biedronce i tez pracuje jako kierowniczka od 8 miesięcy. Aby dojść do tego musiałam sprzatać,prosić ,,bogate'' Panie aby ruszyły swoje cztery litery z facebooka i przesunęły sie. Tak były co naprawdę pracowały i było to widać,tak samo jak te co miło mnie traktowały. K***a czy wy musicie tak niszczyć,obrażać tutaj kobiety? Bo co masz? Bo mąż zarabia na Ciebie siedzisz w domu lat 20 i to Twoje studia? Na co ci je? Na spędzenie w domu przed tv. Przykre jak traktujecie innych ludzi,wstyd. S*******am z tego p******ego portalu,na innym jestem częściej,mam konto ale tam ludzie moga normalnie pisać,wspierać się,pytać. Tutaj zapytaj to Cię wyzwą kretynki głupie. Aż się odechciewa. Na innych portalach możesz być uzytkownikiem 5 lat bo inna atmosfera,a tu? Większośc to pomarańczówki bo się logowac nawet odechciewa. I wywlekać czyjeś prywatne profile na strony to wstyd,i wy matki jesteście? Tak pokazujecie dziecku? że trzeba niszczyć biedniejszych? W łeb się jebnijcie.

I śmiejcie się krewtynki. A wam co tata studia i kase dał? Po znajomości praca,czy siedzicie w domu z dziećmi za męża kase i tak obrażacie? W gębie czujecie się mocne. Że wam nie wstyd. Wy MATKAMI JESTEŚCIE? napewno? tak obrażac ludzi tylko dlatego bo z miotłą chodza. kretynki

Gość hah na takie szmaciska
jak Ty to ja mogę splunąć:D wulgarna prostaczko, nic nie mam do sprzątaczek, ale takie jak Ty normalny człowiek omija szerokim łukiem. Pamiętaj jedno: te bogate paniusie bez Twojego sprzątania mogą przeżyć, a Ty bez ich pieniędzy już NIE:D

Gość gość
skoro skończyłaś gimnazjum to jesteś jeszcze młoda, bo pierwszy rocznik który poszedł do gimnazjum to chyba 86 więc jesteś jeszcze młoda. Nie rozumiem więc dlaczego nie zrobisz sobie zaocznie jakiejś szkoły średniej. Jesteś młoda i nie wiaodmo jak bedzie w przyszłości a jednak gimnazjum to mało. Ja nie lubię gdy ktoś gardzi sprzedawcą w mięsnym czy kims bez studiów ( tez nie mam studiów ) bo dla mnie to zwykłe prostactwo i myślę, że równiez kompleksy. Ale tez nie rozumiem dlaczego tak młoda dziewcyzna jak Ty nie robi czegos więcej w kierunku kształcenia. W dzisiejszych czasach gimnazjum to naprawde malutko. Co będzie jak stracisz pracę? z samym gimnazjum cięzko Ci będzie znaleźć nową pracę

Gość gość
Ty rowniez jestes mama? Jesli tak to szczerze powiem, ze po twojej wypowiedzi niestety klasyfikuje cie na rowni z tymi matkami o ktorych tu pisalas. Jestes wulgarna, opryskliwa, niekulturalna, zazdrosna I nie masz szacunku do innych.

Gość gość
Zgadzam się. Ja akurat mam wyzsze wykształcenie ale...pracowałam w barze-musiałam,potrzebowalismy pieniędzy -jednocześnie rozsyłałam cv. Oczywiście i kible sprzątalam i podłogę jak ktoś np piwo rozlał. Traktowana byłam jak śmieć, jak człowiek innej kategorii. Potem poszłam do recepcji salonu samochodowego-juz troszkę więcej szacunku mi okazywano, po roku udało się i dostałam pracę jako pracownik z boku w dużej firmie, teraz jestem kierownikiem tego działu oraz magazynów. I teraz to dopiero w d**ę mi wchodzą. A jestem tą samą osobą która w barze kible czyściła. I raz czy dwa znajomi którzy tak mną gardzili teraz proszą o załatwienie pracy

Gość gość
Szkoda, że nie poszłaś do liceum, dowiedziałabyś się, że szlaK to może być turystyczny 🖐️

Gość gość
ja pracuje jako kelnerka i tylko jeden raz jakis paniczek w garniaku był dla mnie niemiły bez powodu - ale twacy się znajda wszędzie. Reszta osób zawsze jets miła, podchodzą do mnie z szacunkiem. dodam, że mam licencjat ale nie mogłam znaleźć pracy i wzięłam co było bo na zasiłku przecież nie będę siedziała. Tak mi się ta praca spodobała - kontakt z ludźmi, nowe znajomości i akurat w moim przypadku dosyć duże zarobki - że pracuję jako kelnerka juz kilka lat. W dodatku gdy potrzebuję dzien wolny to nie ma sprawy, zawsze moge sie bez problemu z kimś zamienić. Za to ty autorko krytykujesz innych a sama jesteś bardzo wulgarna i to samo mogłabym napisac o Tobie " Ty jesteś matką"?

Gość gość
a na białym szlaku, szlag mnie trafia na ortograficzne tumany...

Gość kdjsvbsfjv
szlak :D :D :D :D hahahahahhaha widać ze po gimnazjum jesteś tylko :O

Gość vmfkmv
to gimnazjum to jakims cudem skonczyłaś

Gość pewnie pucowała nauczycielowi
od polskiego i dyrektorowi jaja i penisa:D oczywiście na kolanach jak lubi:P tak zaczęła się jej "kariera":D