Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eltonka111

Czy to normalne, że chłopak utrzymuje kontakt z byłą? :(

Polecane posty

Gość eltonka111

Byli ze sobą ponad 3 lata - zaręczyny zerwane tuż przed ślubem przez nią. Jej nie znam ale z tego co wiem z opowieści znajomych, że był w niej bardzo zakochany, praktycznie na każde skinienie i dość to przeżył/ Poznaliśmy się parę miesięcy po tym. Jesteśmy już razem przez 1,5 roku. Na co dzień jest cudownie, mieszkamy od paru miesięcy razem. On jest dla mnie miły, kochający itp ale cały czas utrzymuje kontakt z byłą. Trzyma jej zdjęcia na kompie (nie chce wyrzucić bo uważa, że to głupie i przesadzam), ogląda jej profil na fb, wiem, że piszą. Bardzo mnie to denerwuje, czuję sie niepewnie. Poza tym nasze mieszkanie urządziła ona - chłopak i eks mieli w nim mieszkać po ślubie. On niedawno chciał ją zaprosić, zeby pokazać jak wykończył kuchnię do końca :(

Gość gość
To nie jest normalne, on nadal ją pewnie kocha skoro go interesuje i utrzymują kontakt, po co by miał jej pokazywać ta kuchnie? żeby pokazać co straciła i żeby chciała wrócić bo innej opcji nie ma, ciekawe jakie podejście do niego ma ta była może wciąż jest otwarta furtka w razie czego. Ja bym uciekała od takiego bo pewnie on nadal chciałby z tamtą być, nie bądź głupia tracisz czas a i tak zostaniesz na lodzie....

Gość gość
mój chłopak też utrzymuje kontakt z byłą, ale oni rozstali się za obupólną zgodą, nikt nie zrywał, ot, uznali, że nie ma sensu być ze sobą, bo już tego nie chcą. znam go od jakiegoś czasu, znałam, jak był z nią, on znał mojego byłego i wiem, że jeśli mówi, że wszystko skończone, to skończone, ale i tak mnie to w*****a.