Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa... w tym temacie mozna sie wyzyc, wyzalic..

Polecane posty

Gość gość

ja juz do mojej nie mam sily :(

Gość iwona666666
A ja jak narazie nie narzekam 3 lata z Nia mieszkam :)

Gość też synowa...
Moja nie myła w ogóle zębów, a co i rusz leciała do dziecka z pyskiem, żeby mu buzi dac.

Mam najwspanialsza tesciowa pod sloñcem,jest dla mnie jak druga matka dlatgo nie mam oporów by tak sie do niej zwracac. Wszystkim wam takiej zycze:)

Gość gość
no ja swojej przyszłej nie trawię, długo by pisać za co. Tak czy inaczej nie trafiła kosa na kamień, ech... szkoda psuć humoru.

Gość bardzo wredna synowa
To ja powiem, dlaczego nienawidzę moich teściów: Gdy gdzieś wyjedziemy, zawsze włamują nam się do domu (jak zmieniliśmy zamek to użyli łomu) i biorą sobie, co chcą (raz wynieśli meble z pokoju); Jak kupiłam psa, przyszli, jak byliśmy w pracy, włamali się i zamknęli dwumiesięcznego szczeniaka w piwnicy (diabli wiedzą, dlaczego i po co); Wciąż domagają się na coś kasy; Jak mój mąż oznajmił im, że się pobieramy, jedyne, co usłyszał, to "tylko nie liczcie, że coś wam damy"; Wciąż mają o coś pretensje, szpiegują, czy opłacamy rachunki, co kupiliśmy i gdzie to trzymamy (przecież jak wyjedziemy to przyjdą i sobie zabiorą. Po co mają szukać); Mój teść jest agresywnym pijakiem a teściowa chorobliwą sknerą; Oboje zbierają wszystko, bo wszystko się może przydać; Wczoraj teściowa grzebała mi w kuble na śmieci, bo przejęta obowiązkiem segregacji, uznała, że na pewno nie poodkręcaliśmy butelek; Życzę im wszystkiego tego, czego się ponoć najgorszym wrogom nie życzy...

Gość wifigdańsk
na szczescie ja takowej juz dawno się pozbyłam:)

Gość gość
bardzo wredna synowa- jezu! jak to sie tak wlamuja? mieszkacie osobno czy razem? moj tez nam wlaza co prawda wiec lepsi nie sa ale mieszkamy u nich ( z ich inicjatywy ) ale lomem ? masakra!

Gość Sondy
Moja mąci miedzy synami i każdemu przypomina o urodzinach lub imieninach drugiego.Cel jej żywota . Zadzwoń do brata a czemu nie zadzwoniłes , życzeń nie wyslales. Non stop.Psuje przez to relacje w rodzinie.

Gość gość
ja sie zastanawiam w ktorym momencue te baby zaczynaja byc takie glupie.. czy sa od poczatku, czy to sie aktywuje dopiero w momencie wydania syna/corki za maz. przeciez to jakas plaga i w zasadzue 90% przypadkow jakie znam tesciowe sa nienormalne

Gość gość
Ja mojej nienawidze najbardziej na swiecie, jest falszywa suka wszedzie na mnie gada najgorsze rzeczy, probuje synkowi wybic mnie z glowy a jestesmy razem 7 lat i mamy dziecko. Wlazi mi w d*pe a za 10sekund napiernicza na mnie do swoich dzieci, klamie jak z nut, przez kilka lat mialam z nia straszne problemy suka zwykla

Gość gość
straszne to jest :/ boje sie ze to jest cos w glowie, co sie aktywuje po wydaniu dziecka i ze tez sie stane wrednym babsztylem, a nie chce.

Gość gość
Nie, czlowiek jak sie rodzi k***ą to ksiezniczka nie zdechnie, takie sa i tyle

Gość gość
eh, wspolczuje wszystkim meczacym sie, laczny sie w bolu

Gość gość
Mój teść to huj i tyle. Zdechnie w męczarniach kiedyś i przy jego grobie nikt szczerze nie zapłacze. Amen

Gość gość
Ja też mam nadzieję, że nie będę taka wredna ... kurde, sama męki przeżywałam i czasem też mam nerwa na nią, ale jak pomyślę, że mogę dzieciom zatruć życie jak taka będę, to codziennie sobie powtarzam - pamiętaj, żeby być mamuśką w dechę, a nie teściową ...

Gość gość
ja mam okropna tesciowa pije przychodzi przepita do mojego dziecka wyzywa mnie do wszystkich a teraz jak jej powiedzialam ze ma przepita morde to jjestem ta najgorsza ja juz nie mam sly do niej jak bym miala mozliwosc to bym sie wyprowadzila od nie jak naj dalej

Gość gość
Moja cale zycie byla szmata, kazdy mowil dziecko uciekaj nie pakuj sie w ta rodzine...mieli racje

Gość gość
czyli mąż i reszta też szmaty?

Gość ac ac ac ac ac
I TY BEDZIESZ TESCIOWA :D