Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokłóciłam się z babcią o papieży! kto mial rację??

Polecane posty

Gość gość

moja babcia, którą bardzo lubię powiedziała,że ona nie lubi Franciszka bo jest zbyt gadatliwy i uśmiechnięty i wolała poważnego człowieka jakim był Benedykt :O ja natomiast nienawidze Benedykta i to,że Franciszek wstapił na papieża to sprawiło,że się nawróciłam, nie uznawałam benedykta, jego rządzenie na pare lat wylaczylo jakby kosciol... Dopiero Franciszke jest godnym nastepca Jana Pawla II i bardzo mi zle po tym co babcia powiedziała, z trudem opanowałam emocje, wybiegłam od niej z domu i zaczełam krzyczeć a potem płakać, nie moglam tego robić przy babci bo ona ma już 89 lat... ale strasznie mnie zdenerwowala! jak mozna lubic Benedykta bardziej niż Franciszka, no jak?!

Gość gość
Jak można się kłócić z 89 letnią babcią ? No jak? A tak ogólnie nic Ci nie dolega? wybiegłam ,zaczęłam krzyczeć,płakać ...

Gość gość
nie kłociłam sie, było miło do momentu gdy powiedziała wskazując na swoja biblioteczkę "masz teraz wakacje to poczytaj książki, wszystkie te co tu stoją ci polecam oprócz tej o franciszku" a ja "dlaczego tej nie?" a ona wtedy powiedziała mi wszystko co myśli o franciszku ;((( zrobiło mi sie bardzo smutno, ale zahamowalam lzy ;(

Gość gość
A czy babcia w swoim wieku nie ma prawa do własnego zdania? No proszę cię, wyluzuj. Uważam, że z reakcją przesadziłaś. Ty masz swoje stanowisko, babcia swoje i tyle, prawo wolnego wyboru.

Gość gość
babcia ma chyba demencję albo specjalnie tak mówi,żeby sprowokować