Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaTywe - Emerytowana

Podsumowanie Mojej kariery na KAFETERII

Polecane posty

Dzis odchodze na emeryture, nie chce juz byc cesarzowa na tym bagnie to ponizej moich kwalifikacji :( Oto podsumowanie tych minionych 3 lat ktore zmarnowałam na kafeterii: -Spędziłam tu 7317 godzin !! -Jako rozne wersje Muzeumianki/PrawaTywy napisałam 6114 postów -Jako Muzeumianka/PrawaTywa założyłam 873 topiki -Na innych nickach napisałam ok. 800 postów i 200 tematów -Jako pomarańcza (ale pod nikiem innym niz prawatywa) napisałam 2000 postów i 150 tematów -ŁĄCZNIE napisałam 8914 postów i 1223 topikow -Jestem bodajże rekordzistką w ilosci zalozonych topikow :classic_cool: -Mój rekord banów wyniósł 5 banów jednego dnia (wówczas Modena miała nerwy kaswoala wszystko co sie dalo, to bylo chyba rok temu) -Najdłuższy ban mam do 2014 roku :( -Miałam ponad 50 nickow, w tym Muzeumianka, rozne wersje PrawaTywy i 5 innych czarnych, 2 z nich swego czasu rowniez dosc slawne :classic_cool: i liczne pomaranczowe. -Byłam Wróżką Astrid, dostawałam 50 pytan dziennie :classic_cool: -Moje najlepsze prowo miało 300 odpowiedzi.

Spędziłam 7317 godzin czyli prawie 305 dni! :O Szoke...

Gość Asiula Cebula ®
O K***a! Siedziałaś tu prawie rok jednym ciągiem :O Przegrałaś życie.

Gość Prawa Tywe - emerytowana
Wielka sztuka podszyc sie pod pomaranczowy nick :D

Gość gość
poznalam tutaj kilkudziesieciu facetow ale wybralam kilku i oni sie zakochali przysylali prezenty kilka razy dzwonili ale nie chcialam wiazac sie na stale wiec teraz mam fajnego mezczyzne z Maroka i jest nam bardzo dobrze

Gość Głupota nie zwalniaod myślenia
Gdyby wszyscy GŁUPCY nosili białe czapki,ludzkość z lotu ptaka wyglądałaby jak STADO GESI GĘ GĘ GĘ GĘ GĘ GĘ GĘ GĘ

Gość piździ pączek
prawatywa,lubię cię :classic_cool:

Gość Maria z przedmieścia
Jak tak dalej pójdzie, to inni weterani też powoli zaczną stąd odchodzić, nie będzie z kim klikać, szkoda......powodzenia życzę