Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można nie wiedzieć, że jest się w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam program "ciąża z zaskoczenia" i wierzyć mi się nie chce, że te kobiety nie wiedziały, że są w ciąży. Gdyby wsyztskie były jakoś strasznie otyłe to może nie zauważyłyby powiększającego sie brzucha, może ze względu na wage mają problem z okresem...ale np. nastolatki? Czytałam tez ostatnio o tej wstretnej dziewczynie, ktora urodziłą w lesie 2 dzieci ( chyba rok po roku ) i zostawiała je tam w reklamówce. Jej matka twierdzi, że nie wiedziała, że córka jest w ciąży. Jak można nie widziec, że dziewczyna normalnych rozmiarów jest w ciaży? Patrzę na siebie i inne dziewczyny w ciazy i no jak można tego nie widzieć? Ci ludzie to chyba jacyś kretyni albo nie chcą widzieć "problemu"

Gość olaaaaaaona
u mie w rodzinie jedna idiotka zauważyła że jest w ciązy dopiero pod koniec 5 miesiąca ciązy, dodam że to była jej 3 ciąza

Gość gość
i becikowego nie dostana hi hi hi hi :D :D

Gość gość
no to becikowe dają nam takie duże, że ho ho

Gość gość
ja tez tego nie rozumie ze kobieta rodzila na kibelku a myslala ze to zatwardzenie a czy ona slepa i nie widziala ze jej brzuch rosnie nie czula ruchow dziecka

Gość gość
a juz nie wspomne o kopaniu wierceniu sie dziecka moja babcia opowiadala ze dowiadywala sie o ciazy poprzez wlasnie kopniecia dziecka wiadomo wtedy usg nie bylo , a z okresem rowniez miala roznie

Gość gość
one pewnie myślały, że to ruchy perystaltyczne jelit, a brzuch im rośnie bo mają wzdęcie. Ale, że rodzice nie widzą tego, że córka jest w ciąży? nie rozumiem i nie wierze w to. Przeciez nawet jak sie zakłąda luźne bluzki to brzuch wyraźnie sie odznacza

Gość gość
nie wierze w te jakies tam ruchy... przeciez dziecko kopie pozniej otrzymuje sie czasem takie kopniaki ze hej nie potrafie w te historie uwierzyc za nic one chyba jakies psychiczne, wiedzialy ale nie przyjmowaly do siebie tego iz sa w ciazy

Gość lufthanssssssssssaaaa
ZGADZAM sie jestem w 2 ciazy 1.mam wielki brzuch, jestem szczupka wiec widoczna. Ale kazda mama ma duzy brzuch pod koniec ciazy.Ostatnio u gina byla bardzo otyla dziewczyna i brzuch tez miala widoczny.Nie mozna powiedziec, ze tluszcz przyspania wielka macice. 2. Jak mozna pomylic kopniaki z r****mi jelit ?? to chyba jakis tasiemiec tak kopac moze i wolimy wieczyc, ze mamy pasozyta a nie dziecko w łonie.