Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalonaczarnamamba

Pytanie odnośnie faceta, który mi sie podoba. :)

Polecane posty

Gość opalonaczarnamamba

Cześć, czy myślicie, że skoro pewien chłopak na pożegnanie powiedział mi "do zobaczenia", a cały czas spędzony razem z naszymi znajomymi nie odzywał sie do mnie i nie zagadywał, to jest mną zainteresowany. Dodam, że ten chłopak jest kolegą chłopaka mojej przyjaciółki i kiedy zerwałam ze swoim chłopakiem ten chłopak pytał się chłopaka przyjaciółki czy się pogodziłam z nim może, czy wróciliśmy, nawet mówił że fajnie by było gdyby coś miedzy nami zaiskrzylo. :P Widział mnie jedynie ze zdjęć i mówiła mi przyjaciółka że mu się spodobałam, ale w takim razie dlaczego nie zagadał nic do mnie jak byliśmy razem ze znajomymi? Nawet nie patrzył na mnie tylko się przywitał to podał mi rękę, I "do zobaczenia" na koniec... nie wiem co myśleć. :)

Gość bernank
nie zagadał, obserwował jak się zachowujesz, jak się uśmiechasz , nie zna Ciebie, nie chciał się wychylać i proponować , najlepiej pogawędzić patrząc sobie prosto w oczy bez świadków i pójść na kolejną imprezę razem jako para !

Gość gość
masakra, szykuj lepiej książki do szkoły, a nie pierdołami sie zajmujesz

Gość opalonaczarnamamba
Matko to skoro obserwował mnie jak się zachowuję i uśmiecham to istny niewypał, bo byłam po paru piwkach. :( Faceci...przez was same problemy. :p

Gość opalonaczarnamamba
I tak nawiasem szkołę skończyłam już dawno ;] daruj se

Gość bernank
a co, czy On taki święty i nawet browara nie zaliczył ?

Gość opalonaczarnamamba
On też był po kilku :p także spoko, ale mógł zapamietać coś kompromitujacego mnie :) On zachowywał się normalnie, mi głupawa strzeliła.

Gość bernank
weź wyluzuj, kompleksy do kibelka wrzuć i zalej wodą , a teraz posłuchaj, gdy przypadkiem spotkasz tego gostka to normalnie zagadaj w kobiecy sposób , 'cześć Dyzio, to jak się bawiłeś u Jolki, czy pamiętasz mnie, też byłam u Jolki' i jeżeli Dyzio zacznie normalnie rozmawiać to się dogadacie , prosta piłka !

Gość opalonaczarnamamba
bernank dzieki ! :) Cenię sobie twoje porady i zastosuję je przy najbliższej okazji. :P Mam cichą nadzieję, że coś mogłoby z tego wyjść. Myślę o nim od rana a nawet go dobrze nie znam. Nie wiem co jest grane, ale wezmę się w garść lepiej. Dzięki! ;*

Gość bernank
tylko rozmowa w cztery oczy bez żadnych świadków najwięcej wyjaśni

Gość opalonaczarnamamba
Mam nadzieję, że taka rozmowa będzie miala miejsce, ;) ;**