Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anne21

POMOZCIE ! czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość anne21

hej prosze powiedzcie mi czy moge byc w ciazy..wiec ostatnio pierwszy raz kochalam sie z moim chlopakiem. zabezpieczalismy sie i chlopak wyjal go przed wytryskiem. jednak przy zdejmowaniu gumki pomagalam mu i troche spermy polecialo mi na palce. nie zauwazylam tego i.. dotknelam sie przez chwile miejsc intymnych. wiem ze zeby doszlo do zaplodnienia powinno dojsc do wytrysku we mnie ale od tamtego czasu moj okres sie zmienil. teraz jest mniej obfity, nawet bardzo. zawsze mialam niereguralny okres i nigdy nie bylo wiadomo kiedy dostane ale zawsze bylo go dosc duzo. teraz tak nie jest. minal juz miesiac i zrobilam test ciazowy ale byl negatywny. jednak strasznie sie denerwuje i czekam teraz na drugi okres. a chce jeszcze dodac ze przed pierwszym razem probowalismy kilka razy wtedy byl we mnie tylko czubkiem, nie mielismy gumki. dlaczego moj okres mogl sie tak zmienic ?

Gość znowu.........................
tak to jest jak dzieci biora się za seks :/ nie mam słów......

Gość Styczniowaa
okres się zmienia gdy się współżyję bez zabezpieczenia bądź ewentualnie coś się dostanie ale moja droga psychika twoje nakręcanie sie i myślenie wprowadza Cię sama w błąd daj luz a okres będzie normalny.

Gość gość
Nie jesteś .

Gość gość
up

Gość gość
Napewno nie jestes, nie przejmuj sie :)