Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek kobiety starszej od mężczyzny o 10 lat ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do tematu.

Gość gość
a dlaczego nie?

:) :) :) :) myślę z pełnym przekonaniem, że nie. mężczyźni to wzrokowcy a dziesięć lat to duuuuuuuża różnica w tym wypadku.

Gość Tallulah****
zalezy w jakiej perspektywie :D

Gość gość
Pewnie, że ma. Chyba, że on ma teraz 17 :D

Gość gość
Bardzo ryzykowny dla kobiety. W układzie 20-30 i 30-40 jeszcze jakoś, ale potem już ciężko.

Gość gosc666
bardzo trudny i wiele trzeba z siebie dac. Sądze,ze wiecej niz w równowiekowym zwiazku. Nie chce go kochac, bo zbyt wiele nas dzieli i wiem, ze on mnie traktuje jak przygode zycia, a jednak moje serce mi podpowiada, ze nie jest mi obojętny i wiem, ze bede bardzo cierpiala, bo nigdy mu nie powiem jak bardzo wazny jest dla mnie i gdy powie ze sie zakochal w innej oddam go bez zbednych słow. Zbyt wiele nas dzieli, zeby moglo cokolwiek nas polączyc. Strasznie za nim tesknie :(

Gość gość
kiepsko :( eee miec starsza od siebie, nie chciabym ,przy mlodej facet zyje

osobiście sobie nie wyobrażam partnera nawet w moim wieku o tylu latach różnicy nawet nie ma mowy, ale rozumiem, że są różne preferencje i różne osoby. niektórzy chłopcy potrzebują partnerki coś na kształt mamo-żony.

Gość gość
żle rokuje bo tak jak ktoś napisał facet to głównie wzrokowiec ...z wiekiem kobietka starzeje się .. a facet zawsze woli świeże mięsko ....skłonne do ciągłego ru ch ania i bez obwisłego brzuszyska , bez marudzenia a wiadomo że im młodsza partnerka tym facetowi bardziej się wszystkiego chce taka prawda kochani

Gość gość
facet musi miec mloda d*pensje , inaczej sflaczeje i szybciej umrze

Gość gość
pewnie ze prawda, dlatego napisalem mlodsza,tylko taka

Gość Morf87
A ja ponad dwa lata temu zakochałem się w kobiecie 9 lat starszej ode mnie, ale nie możemy być ze sobą z powodów zawodowych... :(

Dlaczego nie? Znam 2 pary gdzie partnerka jest 8 i 11 lat starsza i Sa szczesliwi...

Gość gość
dziesiec lat starsza moze byc duzo ciekawsza, aktywniejsza, bardziej radosna , ladniejsza i zgrabniejsza od rowiesnic z jego otoczenia zwiazek ma sens, jesli baza jest przyjazn- a jesli jest i chemia to...gratulacje :-) Nie ma co dywagowac, jak potocza sie losy takiej pary. Rozstaja sie rowiesnicy, rozstaja sie mlodesze kobiety ze starszymi mezczyznami. Jesli przez piec lat ma byc fajnie, to dlaczego z tego nie korzystac

Gość gość
U nas jest 6 lat i funkcjonuje super:) uwazam, ze roznica jest idealna;) a zazdrosnicy niech zajma sie swoim zyciem:p

Gość gość
może mieć sens jeżeli on nie pragnie dziecka

Na związek z młodszym facetem mają szanse kobiety atrakcyjne wizualnie, dobrze ustawione materialnie i inteligentne. Takie kobiety nie szukają faceta na męża, który by je utrzymywał jak zajdą w ciążę. Związek kobiety z młodszym mężczyzną istnieje po to, żeby oboje mogli czerpać z życia, to co dla nich samych jest ważne. Znam taką parę, Oni są ze sobą ponad 2 lata. Widać, że są szczęśliwi. Co będzie za parę lat, tego nie przewidzi nikt.