Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

zadbana kobieta opinie mezczyzn

Polecane posty

Mężczyźni co według was znaczy slowo zadbana kobieta ? Dbam o siebie od czasu do czasu pomaluje paznokcie ubieram sie ladnie ale nke wywalam cyckow czy nog na pokaz non stop,make up robie gdy wychodze ake w domu nie no chyba ze mam chceci to nawet na randke przy tv lekki zrobie:-D mam pytanie czy pociagam mojego faceta czy wolalby on abym mocniej sie malowala i ubierala mega wyzywajaco?

Gość gość
no czysta swieza bielizna, jakis perfumek od Rossmana i troche pomadki :-D

Gość gość
no jak sie swiecisz to oczywiscie... Ale nie za duzo bo jestem uczulony na kurz :-D

Haha tapety z twarzy nie mam zamiaru robic :-D:-D a lubicie kolrowe paznokcie balsamy do ciala i koronkowa bielizne:-) ?

Milka - Ty weź się swojego faceta zapytaj co mu się podoba, a nie ludzi na forum :) Każdy woli co innego.

Gość gość
balsamy dobre dla mumii.... potem slizga sie w lozku i trudno zlapac :-D

Gość gość
no i majtki na gumkach...super :-D pardon ponczoszki czarne

Pytalam i zapewnial ze tak a ost jsk malowalam przy nim pazn i chcialam nalozyc sb balsam po kapieli to zaproponowal ze mi go nalozy i wymasuje ach co za przyjemnosc tylko chodzi o to ze planuje sb kupic jakas seksi bielizne z koronka i msm dylemat czy lepiej stringi czy koronkowe bokserki jak uwazacie?

Gość gość
do 100 kg wagi stringi a wiecej moze lepiej boxerki :-D

Ja jestem szczupla a on uwielbia moj tylek i dlatego chce kupic cos ladnego tylko nie wiem co:-D:-D

Gość gość
ja bym wolal gola pupe ale ten sznurek moze byc :-D

Gość Heniuś
1. Dobry fryzjer - jak ktoś regularnie korzysta z usług dobrego fryzjera to od razu widać. Zaniedbane włosy to porażka, odrosty, rozdwojone końcówki, włosy osłabione, dawno nie podcinane - ohyda! 2. Konkretne ciuchy - nie oczekuję osobistej stylistki ale pogardzam bardzo mocno babami które się obnoszą tandetą kopiując niezwykle nieudolnie wszelkie możliwe wzorce włącznie ze scenicznymi i burdelowymi. Już nastolatki ubierają się o wiele lepiej za mniejszą kasę. A podróbki to już w ogóle porażka. Nie stać? To skromność i pokorę polecam, "modnisiom" z remizy dziękujemy. Ciuchy mają być dobrane ze smakiem, stosownie do sytuacji, podkreślać charakter kobiety i nawiązywać do aktualnych trendów. 3. Profesjonalny makijaż - nienawidzę wytykać babom błędy w makijażu ale co wy k..a robicie? Albo nic albo tapeciary na maksa, jak z horroru jakiegoś. 4. Dobra kosmetyczka i kosmetyki, zabiegi itp. - jak depilacja to laserem, jak perfumy to nie z bazaru - to od razu da się zauważyć. 5. Sport - fitness, basen, bieganie itp. - leniuchom, palaczkom tytoniu itp. dziękujemy Myślicie, że jak jestem facetem to widzę tylko szparę? :)

Gość gość
Heniuś żałosny jesteś.

Gość .......:-)..........
ciuchy maja nawiazywac do trendow? a co ja jestem malpa by kopiować za tą zgrają podniecajacą się szmatkami? mam swój gust swoje poczucie piekna i to najlepsza droga dla tych co kochają wolność:-)

Gość gość
Heniuś jeszcze jedna sprawa odnośnie lasera.Widzisz problem polega na tym,że przeszkadzają mi włosy na genitaliach,a ogolone kują.Pytanie brzmi czy potraktowałeś swoje genitalia laserem?

Gość gość
nich ukochana wyrywa stamtąd włosy zębami, jako gra wstępna do loda

Gość gość
Przetestowałeś/aś?

Gość gość
Zadbane zeby !, zadbane cialo nie stroniace od wysilku fizycznego. Krotkie, zdrowe paznokcie. Ladne wlosy.Wypielegnowane stopy. Depilacja. To podstawa. Nie makijaz, nie balsamy, nie perfumy. Jak jest reszta a nie ma podstawy, to kobiete trudno zaliczyc do zadbanych, jedynie do ladnie ZAPAKOWANYCH.

Gość Heniuś
Tak, bo ona ma swój gust i styl który każe jej wyglądać jak strach na wróble w ciuchach ze stadionu/bazaru itp. :) Jedźcie do jakiegoś dużego miasta i popatrzcie sobie jak zadbane kobiety wyglądają i ile na to wydają. Tutaj chyba sama prowincja i wioska siedzi, tylko żrą kartofle i żalą się :) I oczywiście tak wygląda konstruktywna debata z babami które obowiązkowo mają siebie za inteligentne i "pewne siebie" - potem do kogo pretensje? Podnieście baby swój poziom, to pogadamy. Bo jak facet zamiast bajerować by przelecieć oczekuje i wymaga to już dla przeciętnej baby świat się wali, hah :)

Gość gość
po co kolega sie wysila? W ramach edukacji kobiecej czesci narodu :-D

Gość gość
Henius - ofiara mody:D

Gość gość
Heniek ma racje:D

Gość gość
Wymagania to zglaszaj w sklepie do towaru na polce:D kazdy jest wolnym czlowiekiem, wiec moze mirc w d***e twoje widzimisie!

Gość Heniuś
To baby są ofiarami mody - chcą być modne za wszelką cenę a całokształt bywa śmieszno-tragiczny. Najczęściej można spotkać albo babę, co ma wywalone na wygląd, ubraną wyzywającą albo właśnie strojnisię która wygląda jak objazdowy bazar. Do tego często i gęsto ubiór nieadekwatny do wieku czy okoliczności - lista mankamentów jest ogromna. Nasz wygląd świadczy o nas - człowiek reprezentujący pewien poziom źle by się czuł ubrany jak pierwszy lepszy wieśniak.

Gość gość
Ja tam jestem zwolenniczka klasyki. czysto, schludnie i klasycznie. szkoda co chwile wywal ac mase kasy na nowosci.

Gość gość
A znacie to powiedzenie: "Jak się nie spodobasz brudną to czystą trudno?". Coś w tym jest co nie znaczy jednak że dziewczyna ma nie dbać o siebie.