Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość nagiego w dmuchawcach

Podsumowanie polskich kobiet XXI wieku.

Polecane posty

Są to płytkie i wulgarne k*rwy, których iq nie wykracza przeważnie ponad setkę. Pomimo równouprawnienia są bez ambicji, aspiracji i perspektyw, a jedynym celem jest puszczenie się z facetem, który wyciągnie je na szczyt. Wykształcenie( mimo dostępu do wszystkich kierunków) zazwyczaj mizerne. Zainteresowania to zazwyczaj technoparty, przystojniacy, picie, wulgarne zachowania, przygodny seks, muzyka dla mas, zakupy i kosmetyki. Są w rozmowach monotematyczne( wszystkie nadają tak samo) na przykład teraz nazwą mnie frustratem, przegrańcem itp. ponieważ skonstruowanie czegoś bardziej wyszukanego wykracza poza ich możliwości. Nie ma z nimi niczego ciekawego do roboty, a ich wymagania są niebotyczne. Jedyna szansa na osiągnięcie czegoś to danie d**y odpowiedniej osobie. To wszystko.

Gość gość
Nie wszystkie takie sa. To raczej ty jestes idiota, ze uogolniasz.

Gość gość
szczyt aspiracji i ambicij kazdego faceta: przer****nie jak najwiecej jak najladniejszych d*p wlasciwie nic innego ich nie obchdzi wszystko przeliczają na to ile panienek zaliczli ewentualnie ile butelek piwa wypili

Haha. Właśnie widzę, że nie wszystkie. "Uogółniasz"- typowa schematyczna odpowiedź polskiej niezbyt bystrej panny. Jestem w stanie podać dziesiątki odnośników do takowych

Gość gość
widocznie trafiasz na takie same jak ty

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
z takim podejsciem proponuje ci bzykac sie z panem od godziny W

serio? Moje aspiracje na najbliższy okres czasu: skończyć studia, przebiec maraton, kupić sobie drugi samochód i zarobić trochę kasy. Faktycznie wy kobiety macie super ambicje w porównaniu do tego.

Gość gość
Tak uogolniasz. Przeciez nie mozesz wydac takiej niepochlebnej opinii dla wszystkich kobiet w swoim otoczeniu. I napisalam tak bo nie mam zamiaru pisac tu jakiegos idiotycznego odpowiednika twojej opinii o kobietach...

Gość gość
masz kiepskie towarzystwo - a znajomych każdy ma takich, na jakich go stac.

Gość gość
Bo wszystkie kobiety chca byc kurami domowymi, malujacymi non stop pazury i plotkujacymi o glupotach z psiapsiolami :O a kobiety, ktore zajmuja jakies wyzsze stanowiska zalatwily sobie je c*pkami

To nie są wszystkie tylko 99%. Niestety cały ten 99% napisałby mi to samo co ty. Że uogólniam i są wyjątki. Bo każda za takowy się uważa, a prawie żadna nie jest.

Gość gość
Wiec drogi autorze jakie wymagania ma spelniac kobieta XXI wieku?

Gość ....never mind...
Drogi kolego, nie wiem jak wiele kobiet musiało Cię w życiu skrzywdzić skoro wysuwasz tak daleko idące wnioski na temat wszystkich kobiet, ale muszę Ci powiedzieć że jesteś w błędzie. Owszem po części masz rację co do tego, bo jest bardzo wiele takich kobiet, ale wierz mi że są też takie normalne tylko ze względu na swoje uprzedzenia wcale tego nie dostrzegasz i nie chcesz dopuścić do siebie tej myśli. No to chyba tyle ode mnie:)

Gość gość
jestem kobietą, ale zgadzam się z tym!! większość moich koleżanek takich własnie jest... jesli o mnie chodzi to wszystko sie nie zgadza poza przystojniakami i technoparty :D to akurat lubie :D ale juz ograniczam :) natomiast durne rozmowy o kosmetykach, ciuchach, patrzenie na to kto ile ma kasy nie jst w moim stylu ;) koncze mizerny kierunek? moze i tak, ale wyksztalce sie w nim na tyle,że bede fachowcem i ci co pokończyli "znakomite" kierunki beda sie do mnie ustawiać i placic mi gruba kase na nabywanie umiejetnosci :)

Już napisałem. Owszem są inne kobiety, ale oczywiście każda za takową się podaje, a prawie żadna nie jest wyjątkowa. Najpewniej te, które tutaj piszą o tych wyjątkach też nimi nie są tylko oszukują siebie( tak jak to robią wszystkie płytkie laski)

Gość gość
Bedac kobieta niestety musze sie zgodzic z autorem! Na szczescie jestem inna od tych opisywanych w temacie kobiet, mam ambitna prace z perspektywami, plany i cele na przyszlosc w zwiazku z tym, sporo podrozuje, prowadze zdrowy tryb zycia co wiaze sie z uprawianiem sporej ilosci sportu i jestem niezalezna. niestety wiekszosc Polek nie ma zadnych ambicji oprocz wyjscia za maz i rodzenia dzieci. Rozumiem, ze warunki ekonomiczne w Polsce nie motywuja i nie sprzyjaja robieniu kariery, ale nawet nie w tym problem, wiekszosc polskich kobiet nawet nie rozwaza szukania pracy, bo "przeciez i tak nie znajdzie". Za to jest wiele chetnych na sponsorow i "bogatych chlopakow z samochodami". Wymagania ogromne, zwlaszcza, ze panie czesto same maja niewiele do zaoferowania...

Haha. Już wszystkie piszą że są inne. Tak jak przewidziałem. Każda tak gada. I te które są i te które nie są. Takie to oryginalne.

Gość gość
Autor po prostu nienawidzi kobiet. Jest taka choroba :)

Gość bernank
schowaj się za progiem izby i naciśnij na dzwonek do drzwi , gdy otworzy drzwi to powiedz, że bardzo prosisz o pomoc księżniczki i chociaż kromkę chleba , za moment przyniesie i będzie patrzyć jak spożywasz kromkę , za moment przyniesie mleko, miód , dżem i ser za pól godziny pozwoli abyś położył rękę na jej kolanienie za godzinę będziecie sięcałować a za dwie godziny będziesz ją pukał na wszystkie strony świata i kobieta będzie tylko pomrukiwać , więc to nie jest głupie aby zacząć gotować zupę na gwoździu !

hahaha. Już tłumaczenia, że nienawidzę kobiet, że przegrałem haha. Wszystko tylko żeby się nie przyznać przed sobą do przykrej prawdy o sobie. Jakież te suki są do bólu przewidywalne.

Gość gość
Autorze, twoje aspiracje tez jakies wielkie nie sa i baaaardzo typowe dla przecietnego Polaka szukajacego zony, ktora bedzie mu rodzic dzieci i gotowac obiad haha Drugi samochod, bo przeciez dwa brzmia lepiej niz jeden, niewazne, ze obydwa 20 letnie haha Zarobic troche kasy, ale jak??? Masz jakis plan? Otwierasz biznes? Bo kazdy by chcial, ale wiekszosc nie zarabia. Skonczyc studia?? haha Tez mi osiagniecie! Spojrz na statystyki, a zobaczysz, ze teraz co druga osoba ma magistra a wiele z nich do bystrych nie nalezy, nie wspominajac juz inteligentnych. Przebiec maraton..kazda zdrowa osoba moze to zrobic i wystarczy pol roku treningu, zeby sie przygotowac - wiem, bo bieglam i to nie jeden. Czym w takim razie moglbys zaimponowac tym "innym" kobietom, ktore wiedza czego chca, maja to, czego chca i nie potrzebuja kasy na utrzymanie mieszkania, zakupy, ani sponsora, ktory piwo postawi albo kupi maskare raz na pol roku, czy nawet sypnie gotowka..

Gość gość
Autorze to ty jestes przewidywalny :) bylo wiadomo, ze po pewnym czasie sprowokujesz nas do dyskusji z toba piszac o nas 'suki' :)

A ja tam kocham kobiety ze wszystkimi ich wadami. Jak się ma dobre podejście to z reguły nie ma powodu narzekać ;)

To są plany na najbliższe dwa lata, a mam dopiero 21. Żeby kobiety miały chociaż takie plany to byłoby dobrze. Nie oszukujmy się. A małżeństwa nie chcę. Znajdę sobie nowe cele.

Aha odnośnie maratonu to chcę się zmieścić w 3 godzinach, a to już jakieś osiągnięcie jest. A Ty droga pani powiedz mi w takim razie jaki odsetek kobiet ma chociaż takie aspiracje jak ja? 0,000000001%?

Gość gość
Haha ma 21 lat a juz d*pe wyzej sra niz ma :D poczekaj jeszcze pare lat a zmienisz stosunek do kobiet brachu :D bedziesz sie kajal aby polizac c*punie :D

Gość gość
ten maraton to przebiegłam na biciu seksualnego rekordu Polski w 1997 roku (42 klientów w 4 godziny ;-) )

Na szczęście nie muszę się kajać bo z pannami idzie lekko. Bylebym tylko ich więcej nie spotykał. A kajanie się przed kimś tak bezwartościowym i nic sobą nie reprezentującym jest obrzydliwe.

Gość gość
Ja tam myślę, że na pewno jestem inna niż opisywana, jestem wyjątkowa, jestem ładna, mam ambicję, czcijcie mnie!

Gość gość
Wiec co robisz na... damskim forum? Przeciez tu sa same idiotki to po cholere tu wchodzisz?