Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spinka-123

spoziony okres ale na 100% nie ciaza

Polecane posty

Gość Spinka-123

Spoznia mi sie @. Co prawda nigdy nie mialam regularnych a moja pierwsza ciaza byla wynikiem leczenia to po porodzie mialam dosc regularne do miedzy 24 a 27 kazdego miesiaca a dzis 30 i nic. Piersi mnie nie bola a zazwyczaj przed byly mega bolace. W ciazy nie jestem na milion %. Zastanawiam sie czy np urlop i wyjazd moze opoznic @. Nie zmienialam klimatu, urlop byl w Polsce ale czy jednak zmiana codziennego rytmu moze przesunac? Sama nie wiem nic mnie nie boli, nic mi nie dolega. Poczekam jeszcze kilka dni i pojde do gina moze mi sie nadzerka odnowila bo mialam wymrazana przed ciaza.

Gość gość
Zrób sobie badanie TSH, ja miałam tak jak ty, takie same cykle i w lutym brak okresu, wiedziałam że to nie ciąża. Okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Tylko raz organizm dał znać, że coś jest nie tak, potem dostałam normalnie tak jak powinien 2 okres przyjść.

Gość gość
myslalam ze ci sie okres spoznia 3miesiace a ty tu piszesz o 3 dniach!! chyba nie jestes powazna! to zadne spoznienie!

Gość Spinka-123
ths mialam robione jest ok ale to zaden wyznacznik jezeli chodzi o tarczyce bo moja mama miala guzki wycinane tarczycy a ths miala zawsze w normie. Co prawda mam powiekszona tarczyce ale narazie wyniki dobre. Dla mnie te 3 dni to sporo tym bardziej ze tak tydzien przed @ zawsze strasznie bolaly mi piersi a tu nic

Gość Spinka-123
sorry oczywisie TSH