Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział mi że jak odejdę od niego to TRUDNO....zatkało mnie...

Polecane posty

Gość gość

Zwiazałam sie z rozwodnikiem, jestem w nim strasznie zakochana wiem ze to jest to. On tez tak mówi ale ostatnio powiedział mi ze gdyby było tak ze go kiedyś zostawię ( bo on tego na pewno nie zrobi) to trudno, płakac nie będzie rpzecież i prosić o powrót. ZE juz się z tego wyleczył, że wyrósł z tego i zmądrzał. Dla mnie to był cios, zarzuciłam mu ze w takim razie z tego wychodzi ze on podchodzi strasznie lajtowo do nas i mi sie to nie podoba. Powiedział ze traktuje nas bardzo pwoaznie ale gdybym go zostawiła to co niby miałby zrobić.

Gość gość
dobre podejscie

Gość gość
a co miał powiedzieć? Że się zastrzeli? Rozwód już przeżył, to i twoje odejście też

Gość gość
taaaa zrobiłto, zebyś nie odchodziłą, żebyś wiedziała,że jak odejdziesz, to nie ma powrotu i ze sama bedziesz musiał sie go prosic ...

Gość gość
Nie chodzi mi o to ze powinien sie wtedy zastrzel;ić ale skad mu wogole coś takiego do głowy przyszło! Ja nie zakładam zadnego rozstania a poczułam sie po tym jak to powiedział ze rozstanie ze mną zakłada. Nie wiem może troche rpzesadzam

Gość gość
Facet ma niskie poczucie własnej wartości.

Gość gość
a skąd w ogóle wzięła się taka rozmowa na temat twojego odejścia? Spytałaś wprost, co by było gdyby?

Gość gość
Powiedział to bo niedługo mamy ze sobą zamieszkać i ja mu powiedziałam ze ejszcze ma 2 meisiace kiedy może sie ejszcze wycofać. On powiedział że sie na bank nie wycofa, a bardziej martwi sie o mnie... No i gatka szmatka no i to wypalił

Gość gość
Zostal ciezko doswiadczony przez zycie. Pewnie zostal zdradzony albo rzucila go osoba, ktora kochal i mocno to przezyl. Tez przez to przechodzilem i mam teraz identyczne podejscie jak ten facet.

Gość kskssisk
dobrze mysli, a ta wywloka mysli ze facet bedzie rozpaczal za nią

Gość gość
Ja to samo powiedzialam mojemu facetowi,zostalam porzucona jak pies bez wyjasnienia,dlatego juz nigdy nie zrobie z siebie idiotki,kocham go ale jezeli mnie zostawi to bedzie koniec bez powrotu

Gość panna bez dziecka
popieram! nie myśl sobie że ktoś będzie się poniżał dla ciebie :P