Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni w związkach opinie .

Polecane posty

Gość gość

Jak traktuja was mezczyzni z ktorymi jestescie w zwiazku?Dbaja o wad czy jiz sobie odpuscili bo z nimi jestescie wiec sie nie staraja.Prosze o nprmalne wypowiedzi :-)

Gość gość
mój traktuje mnie bardzo dobrze chyba. robi czasem śniadania chociaż częściej obiady:D jeśli czegoś chce to zwykle tak jest, Nie muszę krzyczeć czy prosić wystarczy że powiem ok kilka razy ale cóż tak czasem jest. Dba o mnie nawet bardzo. Nie odpuścił sobie chociaż ja czasem jestem okropnie nieznośna

Gość gość
A jestes z nim po slubie,zareczona czy w normalnym zwiazku tylko ze razem mieszkacie ?:-)

Gość gość
Mój traktuje mnie dobrze od ponad 30 lat :)

Gość gość
jestem zaręczona

Gość gość
Tylko pozazdroscic a jak spedzacie czas ze swoimi mezczyznami macie jakies pasje ? Nie wkradla wam sie rutyna w zwiazek?

Gość gość
Czyli gadanie naszych babc o tym ze faceci po zareczynach sie nie stsraja jest glupota?

Gość gość
spacery trochę TV pływanie i żagle oboje to uwielbiamy

Jesteśmy ze sobą prawie 5 lat i prawie tyle samo razem mieszkamy. I codziennie się o mnie troszczy i dba o mnie a ja o niego ;) Chodzimy na randki, mnóstwo rozmawiamy. Co bardzo ważne nie próbuje ze mnie zrobić kury domowej tylko mamy równy podział obowiązków :) Robi śniadania do łóżka, czasem znajdę pod poduszką jakiś prezent, spontanicznie po mnie przychodzi na zajęcia czy do pracy ;)

Gość 2013-07-29 13:32:06 gość
Rutyna hm nazwałabym to "normalnym" życiem. Wiadomo, że mieszkanie razem i przebywanie razem znacznie więcej czasu zmienia nastawienie do siebie partnerów ale facet nie koniecznie będzie się mniej starał ale będzie to robił inaczej szczególnie gdy urodzą się dzieci. Z własnego doświadczenia powiem, że w późniejszym etapie związku nie liczy się tak bardzo jak często wychodzi się na tańce czy inne takie ale czy mężczyzna jest oparciem dla kobiety, nie finansowym bo to dziś kobiety mogą sobie same zapewnić ale emocjonalnym szczególnie w etapie ciąży czy radzenia sobie z kompleksami, które sprawiają, że odechciewa nam się czasem żyć. Za moich czasów szczęśliwą kobietą była ta co miała u boku porządnego mężczyznę, na którego mogła liczyć, który ją wspierał i akceptował. Dziś jak widzę potrzeby kobiet zupełnie się zmieniły spotykające się z dużo starszymi mężczyznami, który mogliby być oj ojcami czy dziadkami, wiele młodszych ode mnie kobiet wybiera mężczyzn, którzy biorąc pod uwagę wcześniejszy opis kobiety szczęśliwej nie powinni mieć być w ogóle w związku. Często się zastanawiam jak to możliwe, że mając tyle możliwości niektóre kobiety wchodzą w związki z " niepewnymi ", " złymi" facetami szczególnie młode kobiety. Chyba pogubiły się w zmieniającym się świecie i zatraciły pewne wartości.

Gość gość
?

mój mężczyzna dba do dzisiaj- a jesteśmy razem 10lat, tyleż samo zareczeni. Trochę cieżej było jak urodziło sie nam dziecko- bo i czasu brakowała na to dbanie. Ale teraz wszystko wróćiło do normy i jest ok.

Gość gość
Moj to sie juz nawet tefaz nie stara.Nic milego nie powie raz na jakis czas do kina zabierze czy na pizze i tyle,a mily jest az za bardzo jak mu sie seksu chce a po nim przytuli zapali sb cygara i tyle czulosci

Gość gość
Ehh:-( czuje sie przez to strazznie niedowartosciowana:-(