Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaa

Chamstwo matki z dzieckiem w tramwaju

Polecane posty

Gość Kaaasiaaaaaaaaaa

Jak może wiecie we Wrocławiu w tramwaju pierwsze miejsca są zarezerwowane dla kobiet w ciazy. Ostatnio sobie jadę właśnie, było dosyc gorąco, w tramwaju tłoczno i na tamtym miejscu usiadł jakiś dziadek. Na następnym przystanku weszła matka z córką, która miała ok. 5 lat, w ciąży na pewno nie była i mówi do dziadka "Ja chciałabym tutaj usiąść". Dziadek ją puścil, ona usiadła na 2 minuty z dzieckiem na kolanach, a póxniej wstała i posadziła swoje dziecko, mimo, że mu się ewidentnie siedzieć nie chciało, bo ta dziewczynka cały czas wstawała, a matka ją z powrotem na miejsce sadzała. To jest chamstwo, to juz mogła dac temu dziadkowi posiedzieć, a nie pchać się na to miejsce, szczegolnie, że raczej w ciaży ona nie była. To jest bezczelność.

Gość gość
czemu wtedy jej tego nie powiedziałas?

Gość Kaaasiaaaaaaaaaa
Bo mam tylko 19 lat i bałam się, że mnie od gówniar zwyzywa :O Widać było, ze to taka agresywna mamuśka.

Gość gość
Ale ty głupia jesteś :/ posadziła dziecko by było BEZPIECZNE idiotko, a dziadkowi miejsca ma ustapić ktoś młodszy!

Gość Kaaasiaaaaaaaaaa
Głupia to była twoja matka jak cię robiła, więc się odwal. Bachory nie narobiły się w życiu na tyle, zeby sobie wygodnie siedzieć.