Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosika

czy wypada isc na wesele w sandalko japonkach

Polecane posty

Gość ktosika

nie mam eleganckich letnich butów, balerinki też odpadaja..czy mogę zalozyc eleganckie w miare sandalko- japonki?

Gość gość
raczej nie bardzo beda pasowaly. owszem, sandalki na obcasie na paseczki sa jak najbardziej okej ale sandałko - japonki?chyba bym sie nie odwazyla jednak.

Gość ktosika
wiesz sandalko japonki to to samo co sandalki jakie opisujesz,tyle ze na plasko bez obcasow.. slub w ogrodze,wesele tez..moze beda pasowaac..podpytam jeszcze kolezanki

Gość gość
tylko nie zabij pajonka japonkom:)

Gość gość
tak, wiem wiem, tylko trudno ocenic czy pasuje nie widzac sukienki ani buta :D jesli to wesele w ogrodzie, to uwazam ze jednak pasuje, bo na salę weselną to jednak nie za bardzo ;) wez tez pod uwagę ze takie japonki niestety skracają i pogrubiają łydkę, nie wyglada ona tak ladnie jak na obcasie wiec wez to tez pod uwage przy doborze sukienki/spodnicy :)

Gość ktosika
chetnie bym wstawila zdjecie, ale nie moge wkleic tu linka ;/ wiem ze pogrubia, a ja sama mam nadawge...ale nie chche kupowac obcasow na jeden raz bo nie chodze wogole w obcasach..

Gość gość
wiesz co, to w takim razie skoro i tak lepiej sie czujesz w plaskich butach i wesele jest w ogrodzie to nawet sie nie wahaj i idz w tych butach :) moze do tego dobierz jakas dluga zwiewna spodnice, bedzie ladnie i etno, sama wiesz w czym sie najlepiej czujesz

Gość ktosika
dzieki wielkie :)