Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmnop

Czy chlopak zakochalby sie w dziewczynie co ma krzywe zeby

Polecane posty

Gość lmnop

Bo powiedzmy sobie szczerze, ze to niby drobiazg a jak wiele znaczy. Usmiech opisuje czlowieka.Czy w ogole brzydka dziewczyna ma szanse na milosc? Mam piegi,troche pryszczy i te krzywe zeby. Ochyda. Charakter to jedno, ale malo kto dzisiaj najpierw ocenia środek.

Gość gość
Chłopaki nie zwracają uwagi na zęby. Ważne żeby nie były popsute i w miarę białe

Gość gość
ja też mam krzywe i prawie nigdy sie nie uśmiecham bo sie wstydze tych krzywych zębów

Gość gość
piegi moga dodac uroku ale braki w zębach to już nie.jak cię nie stać na ortodontę to chociaż wybiel je i na pewno wylecz trądzik.. reszta ,czyli uroda to kwestia gustu

Gość lmnop
Eh tez sie rzadko usmiecham ;/ tradzik mam wyleczony...ale piegow proboje sie pozbyc... w sumie zeby to moj najwiekszy problem. sa krzywe ale nie zolte ani czarne...krzywe.

Gość gość
piegi są urocze sama mam ich dużo

Gość lmnop
Dla jednych sa urocze a dla innych utrapieniem :)

Gość gość
Znam takie zwiazki, wiec sadze, ze krzywe zeby to nie jest jakis wielki problem. Sama mam piegi, przeciez piegi to "pocalunki slonca", wiec uwazam, ze sa naprawde urocze. A co do aparatu... Jesli nie masz jakiejs wielkiej wady, ktora naprawde ci przeszkadza, to nie zakladaj go. Sama mam aparat i to jest naprawde wielkie utrapienie. Boli, kosztuje kupe kasy a do tego pozolkly mi zeby i staly sie nadwrazliwe. Od kiedy nosze aparat stalam sie tez niewidzialna dla wiekszosciezzyzn. Jak mialam krzywe zeby i nie mialam aparatu mialam wieksze powodzenie ;p