Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak długo aż to możliwe

Co sądzicie o facecikach mierzących mniej niż 180 cm

Polecane posty

Gość Tak długo aż to możliwe

Jak dla mnie to konusy. Wstyd aby facet tyle mierzył.

Gość gość
Chcąc zaprzeczyć - potwierdzacie. Jak to jest drogie panie??? Gdzie sąte argumenta?

Gość gość
No ja mam 1.67,czyli dla mnie to okej.

Gość billllllllllllgunka
ja sądzę, że kobieta przy wzoście 160 cm i wadzę 60 kg to mały wieprz, nie człowiek

Gość gość
nie ważny wzrost, ważny jest charakter, ja miałam faceta niższego od siebie o kilka cm, ale miał to coś i był bardzo męski, że czułam się przy nim bezpiecznie i jak drobna kobietka :)

Gość gość
Ja tam nic do nich nie mam, mimo że sama jestem żyrafą 176 cm... Na świecie muszą być i wysocy i niscy, grubi i chudzi... Jakbyśmy wszyscy byli tacy sami to świat byłby nudny.A ocenianie kogoś po wyglądzie uważam za dziecinne.

Gość billllllllllllgunka
goście 18:04 Wielki SZACUN dla Was widać, że róznicie się od tych zakompleksinych pań, które za własne niepowodzenia jadą po samcach :)

Gość gość
billllllllllllgunka ja sądzę, że kobieta przy wzoście 160 cm i wadzę 60 kg to mały wieprz, nie czlowiek A co to ma wspolnego z tematem ?

Gość gość
Mnie bardziej śmieszą baby z pochwami rozepchanymi jak wiaderka, potrzebujące końskiej pyty, same mające 159, pusto w łebach, ale szydzące z facetów poniżej 180, jak dla mnie żenada, pustaki z pierwszego tłoczenia nie zdające sobie sprawy jak się ośmieszają :-)

Gość gość
zupełnie nic ....normalny wzrost wolę gdy facet ma 180cm i trochę ciałka jak wysoka chuda tyczka 2metry poza tym są ważniejsze rzeczy jak wzrost jak dla mnie charakter zaradność odpowiedzialność kultura osobista mądrość życiowa

Gość gość
billllllllllllgunka ja sądzę, że kobieta przy wzoście 160 cm i wadzę 60 kg to mały wieprz, nie człowiek A ja sadze,ze kobieta przy wzroscie 170 cm i wadze 40 kg to nieatrakcyjna pokraka,nie czlowiek