Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallo to ja aga

ja i moj facet roznica wieku

Polecane posty

Gość hallo to ja aga

hej hej pytanko mam bo wszyscy mowia ze zle robie! mam prawie 17lat i jakies kilka miesiecy temu poznalam mezczyzne ale sporo starszego odemnie bo ma 29, zakochaalam sie! jestesmy razem ale kazdy potepia nasz zwiazek... czy robie zle? :(

Gość Witoria255
Hmm...Czy robisz źle? Raczej nie, chociaż dla Twoich rówieśników facet mający 29 lat jest uważany za starego...Potem ta różnica wieku nie jest aż tak rażąca. Ty będziesz miała 30 lat on 42. A jeśli on traktuje Cie poważnie, kocha Cie dba o Ciebie i nie traktuję Cie "z góry" jak małolatę to dlaczego ma wam się nie udać?

Gość gość
hej, jestem w podobnej sytuacji, z tym że ja mam 19 lat a chłopak, w którym sie zakochalam ma 26. Ty jesteś w lepszej sytuacji, bo wiesz, co on do ciebie czuje, a ja nie wiem co sobie o mnie pomyśli, czy nie uważa mnie za gowniare, mimo że dzieli nas tylko siedem lat. Jeśli więc jesteś pewna swoich uczuć, nie przejmuj sie tym co mówią inni, rób po swojemu, bo potem możesz żałować że stracilas szansę na prawdziwa miłość tylko dlatego że balas sie co powiedzą inni ludzie

Gość Wiktoria255
No dokładnie tak. To twoje życie a innym nic do tego. Dlaczego masz rezygnować z chłopaka tylko dlatego że innym może przeszkadzać wasza różnica wieku?

Gość hallo to ja aga
no wlasnie! ja mysle tak jak wy :):):) on jest cudowny dla mnie i wiem ze mu na mnie zalezy.. czy kocha.. nie wiem, mzoe troszke juz :P ja szaleje za nim

Gość Franki bez kochanki
"mam prawie 17lat i jakies kilka miesiecy temu poznalam mezczyzne" Zajmij się tym czym powinny zajmować się prawiesiedemnastolatki (kilka miesięcy wcześniej!!!). Mężczyznami zacznij się zajmować kiedy staniesz się juz kobietą. ;)

Gość gość
A ja mam 23 lata, a mój facet ma 34 lata. =) Za miesiąc bierzemy ślub. Nie bój się dziewczyno. Spróbuj może wam wyjdzie, a może nie. :) powodzenia

Gość hallo to ja aga
no zajmuje sie! znalazlam sobie prawdziwego mezczyzne a nie jakiegos chloptasia :D moi rowiesnicy sa tacy idiotyczni....

Gość gość
niech dziewczyna cieszy sie życiem, kiedy to ma zrobić jak nie teraz

Gość Wiktoria255
Właśnie może powinnaś zorientować się co ten chłopak do Ciebie czuje?Czy jesteś dla niego ważna czy nie traktuję Cie jak gówniarę z która popisze, pobawi się nią i zostawi....a Ty będziesz cierpiała bo wydawało Ci się że ten facet jest cudowny i że cie kocha a wyjdzie coś zupełnie innego.Nie idealizuj go, popatrz trzeźwo i zastanów się czy Ty znaczysz dla niego tyle samo co on dla Ciebie?

Gość gość
Przerwie jej błonę, wsadzi w d**ala, to się dziecko stanie kobietą :classic_cool:

Gość gość
Wiktoria255 cyt. .Nie idealizuj go, popatrz trzeźwo i zastanów się czy Ty znaczysz dla niego tyle samo co on dla Ciebie? ...oooooo....Amarena....:classic_cool:

Gość Franki bez kochanki
"ja mam 23 lata, a mój facet ma 34 lata" Czy nic szczególnego nie zmieniło się w Twoim życiu przez ostatnie 7 lat? Porównujesz się z szesnastolatką??????

Gość gość
Inaczej taka różnica wieku wygląda jak dziewczyna ma np.17 lat a facet 30, np.jak kobieta ma 30 a facet 40 czy jakoś tak podobnie. Ja poznałam swojego faceta jak miałam 23 lata a jest starszy ode mnie 13 lat. Mam teraz 31 i nadal jesteśmy razem

Gość gość
Jeśli facet jest sporo strarszy to super ! Będzie miał młodszą atrakcyjniejszą niz jego rówieśniczki. Ona będzie zawsze góra nad tymi o 10 lat starszymi, ale ..... Myślę,ze dorosły facet ok 30 stki i 17 latka to o ile z jej str wydaje się to miłością toi z jego szczerze wątpię.