Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabum kabum

reagujecie na takie zachowania

Polecane posty

Gość kabum kabum

reagujecie jakoś jak obcy człowiek w*****a was w miejscu publicznym? Mówię o coś takiego jak stanie na przystanku pełnym ludzi z fajką i dmuchanie dymem,puszczanie w tramwaju jakiegoś wulgarnego hip-hopu z telefonu, wyrzucanie śmieci na ulicę bez żadnej krępacji. Nosz szlag mnie czasami trafia, ale facet mi mówi, że mam siedzieć cicho, bo w mordę kiedyś dostanę ;/

Gość Alternatywy_4
z dusza Aniola trzeba sie jednak urodzic :D, :classic_cool:

Gość gość
Nie reaguję, bo raz że jestem nieśmiała, dwa - nie jestem samobójczynią... Nigdy nie wiadomo co to za jeden, może jakiś świr i wsadzi ci nóż w serce. Słyszy się przecież o takich przypadkach.

Gość ruska_swolocz
a jak reagujecie jak matka w furii tlucze swoje dziecko na ulicy bo ono za wolno idzie? albo ojciec ciezko zajety podrywaniem 15 latki na przystanku nie zwraca uwagi ze maluch z ktorym idzie wlasnie wlazi pod tramwaj?

Gość gość
@ruska_swolocz Takie rzeczy tylko w Rosji 🖐️

Gość kabum kabum
och... żałuje czasami, że nie jestem 2metrowym facetem z pudzianową posturą i biegłym sztukach walki, wtedy nie musiałabym się martwić :) A tak serio - jak można być takim prostakiem, chamem i syfiarzem... widzę takie zachowania kilka razy dziennie, może jestem przewrażliwiona, ale chryste! Albo kilka dni temu w markecie - stoję w kolejce do kasy, za mną ustawia się rodzinka z dwojką dzieci małych... przy tej kasie dopiero rodzice patrzą co dzieci wrzuciły do wózka i każą im to odkładać - na najbliższe półki bez względu na to co to jest. I jeszcze wkładają to z tyłu, za stojące produkty, żeby nie było widać... No co za buractwo i brak szacunku do ludzkiej pracy! Zagryzłam zęby i nic nie powiedziałam, ale do dziś żałuję.

Gość kabum kabum
A mój facet miał taki przypadek, że ratował dziecko, które zadławiło się cukierkiem na ulicy i już sine było, matka nawet nie zauważyła, bo gadała przez telefon :D

Gość gość
to zależy jak wygląda osoba, której zwracam uwagę i gdzie jesteśmy. Na swoim osiedlu bez problemu zwracałam uwagę facetowi po 40, żeby nie palił na przystanku bo śmierdzi. Jak ktoś mi się wpycha w kolejkę to zawsze reaguje ;-) Raz dostałam za to gazetą po głowie od starszego gościa (ok 50 lat więc kombatantem nie był), ale warto było utrzec mu nosa.

Gość ruska_swolocz
dlaczego w polsce za zdemolowanie samochodu sasiada grozi ci pierdel a za zdemolowanie czyjegos poczucia wlasnej wartosci - nie?

Gość ruska_swolocz
dlaczego w polsce koles jezdzacy nalogowo bez biletu ma frajde jak ktos kto zawsze kasuje bilet zostanie zlapany przez kanarow (tym razem nie kupil bo nie mial za co) i nie omieszka mu tego ze zlosliwym usmiechem na wrednej lysej pale wytknac?

Gość kabum kabum
mam sąsiadów, którzy regularnie się leją, awanturują, wrzeszczą w środku nocy po klatce, walą sąsiadom w drzwi -pech że mieszkamy najbliżej ;/ za pierwszym razem myślałam, że facet żonę biję, tak to brzmiało - już chciałam policję wzywać, ale mój facet mówi zostaw - jak raz się w to włączymy, będziemy mieli przej****e. (u nas w bloku jest tak, że ktoś musi wyjść i otworzyć kluczem drzwi na piętro - byłoby wiadomo, że to my ;/) No i rzeczywiście strach, bo to jakieś menty, zawsze n******e, mordy obite - ech :( A jak ktoś tam kiedyś w kłotni zabije, to potem przyjedzie mi tvn i będą jojczeć jaka to znieczulica społeczna. Dodam, że mieszkamy w tym miejscu od dwóch miesięcy, nikt z innych sąsiadów nigdy nie wezwał policji ani nic.