Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba za duzo jem nie wiem jak jesc choc polowe mniej

Polecane posty

Gość gość

Standardowo moj jadlospis wylada tak: -sniadanie 2 kanapki -2 sniadanie jakas kanapka -w pracy jeszcze albo kolejna kanapka, albo salatka z pomidorow i innych owocow-lub biore sobie ryz do pracy z jakimis dodatkami -jak wracam to dodatkowo cos jeszcze podjadam czasem jakis kebab, makaron, hod do lub inne paskudztwo To chyba nie jest normalne zeby 24 letnia osoba tyle potrzebowala jesc, bo jestem autentycznie glodna to nie sa zachciewajki, po prostu czuje ssanie w zoladku

Gość gość
''salatka z pomidorow lub innych owocow'' nie trzeba komentowac ;) pomylilam sie np pomidory, ser feta, oliwki itp waze 55 kg przy wzroscie 166

Gość gość
a ile masz lat

Gość gościnny
Wiesz co jest dobre na "ssanie"???Porządny, żylasty i soczysty kutas.hłe hłe hłe

Gość gość
24 lata, wiec juz proces dojrzewania, dorastania juz daawno za mna

Gość gość
pij dużo wody mineralnej niegazowanej. fakt trochę sporo jesz. chociaż może tylko mi sie wydaje bo ja wręcz przeciwnie, wogóle nie czuje głodu. jen tylko ok 11 jedną bułkę i ok17 obiad. czasem jakiś kebab hot dog czy inny fast food ale wtedy już nie jem obiadu

Gość gość
jesz mało ale za dużo węglowodanów, za mało warzyw, białka i owoców, napisze ci mój jadłospis, póki co chudne, owsianka na wodzie: 2 orzechy włoskie, 2 łyzki płatków owsianych, lyzeczka siemienia lnianego i zarodków pszennych, grachamka, plaster wędliny, jajecznica ze szczypiorkiem, sok z byraków lub marchwi II sniadanie- owoc i jogurt naturalny obiad: duszone mieso lub gotowana piers z kurczaka, ryba, ryz brązowy, warzywa gotowane lub surówka z surowizny- obiad nosze do pracy w pojemniku kolacja: gruby plaster sera białego+ sałatka lub sok oprócz tego wracam do domu na piechotę to jakies 6 przystanków, 1 w tyg siłownia i 2 razy bieżnia