Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w szoku co zrobiło dziś moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

ma 4,5 miesiąca i opierając sie tylko na dłoniach i kolanach bujala sie do przodu i do tylu. tak że brzuch i pupa w górze. z tego co sie orientuje i widzialam u znajomych dzieci robić tak o wiele później. kiedy wasze dzieci zaczęły tak robić. córka od początku jest silna. mając trzy miesiące obracają sie już z pleców na brzuch i wiele innych ale czy to nie przesada?

Gość gość
też jakoś tak miał syn. Samo kiwanie i po chwili pac ;-) ale podciąganie do tej pozycji częste

Gość lepszy Rydz niz nic
jestes pewna ze to nie poczatki choroby sierocej? ;)

Gość gość
opętanie

Gość gość
Pierwsze symptomy zoofilii...Wkrótce kota dopadnie...:O

Gość gość
Oj, będzie się dziołszka puszczać ino troche podrośnie...

Gość gość
no naprawdę zabawne. 1. jestem pewna że to nie choroba sieroca. 2. nie mamy kota i córka nie przebywa w ich towarzystwie więc raczej żadnego nie dopadnie.

Gość gość
Czyli to zapowiedź, że będzie się puszczać...

moja córa też od samego początku jest silna, od urodzenia główkę trzymała cały czas sztywno jak była w pozycji pionowej u mnie na rękach, siedziec zaczęła jak miala 5 miesięcy, raczkowanie 6 miesięcy jakmiala 7 miesięcy to chodziła w łóżeczku trzymając się szczebelek (!!!) no i jak zaczęła chodzic (sama, bez mojej pomocy) to miała 10 miesięcy ;) autorko jeszcze jak masz tak energiczne dziecko jak mooje to szczerze współczuję, bo oczopląs gwarantowany :D

Gość wifigdańsk
hehe myślałam ze cos się stało

Gość gość
no właśnie córka jest bardzo żywiołowa. nie kładę jej na łóżku bo boję sie że spadnie i na podłodze jej kładę taki duży materacyk wełniany i na tym ja kładę to czasem leży na jednym brzegu a tylko po pos pójdę do kuchni czy drugiego pokoju, wracam a ona już całkiem z drugiej strony albo wg po za nim i na drugim końcu pokoju. co prawda jeszcze nie siedzi ale jak za coś dobrze trzyma to sie podciąga całkiem do siadu. już sie boję co będzie dalej. mąż sie śmieje że jak dalej tak będzie szło to za miesiąc jak wróci z pracy to córka będzie stała i czekala na niego w drzwiach z pytaniem czy coś jej kupił. lekarz mówią że rozwojem fizycznym mam jej dodawać conajmniej miesiąca do przeciętnego dziecka.. co dla mnie dziwne to nie próbuje robić rzeczy stosownych do wieku jak np lapanie sie za nóżki. tylko raz widzialam że złapała sie za kolana i więcej nic, a tu nagle coś takiego.

też czekała na "łapanie się za nóżki" i doczekałam się również jak mała miała 5 miesięcy i nie wiem czy to żno czy wcześnie :p