Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba taka matka polka

Polecane posty

Gość gość
ok tylko mogłaby się ubrać :D

Gość gość
Dlaczego mielibyśmy ją zjeść, bardzo mi się podoba i ona i zdjęcie ;)

Gość gość
a te gołe dzieci w necie to wkleja dla pedofilii??? dla mnie zenujace zdjecie i nie ma w nim nic pieknego

Gość gość
o już pierwsza hejterka się znalazła... bo na zdjęciu widzi rozkraczone c*pki, a nie ładną sztukę... chyba "oczyma" wybujałej wyobraźni patrzy 🖐️ No czekamy dalej, która pierwsza napisze o bujnej broszce? ( jakby była ogolona to też byłoby źle ;) )

Gość gość
ale co to za sztuka??? trójka golasów, starsza dziewczynka juz za duza na to zeby umieszczac jej nagie zdjecia w necie, matce z piersi leci mleko, fujjjj nie podoba mi sie to zdjecie

Gość gość
odrzuca mnie ta fota, nigdy nie zrobiłabym córce takiego swiństwa i nie umiesciłabym jej nagiej w internecie, ten wielki cyc z cieknacym mlekiem mnie odrzuca

Gość gość
oblecha, takie osoby nigdy nie powinny miec dzieci, mozg sie suce rozciagnal razem z dresem

Gość gość
przepraszam co ma w głowie ta matka?? co nia kieruje ze robi takie zdjecia i upublicznia?? jakas psychiczna albo zboczona :o

Gość gość
Figura z***bista, tylko to mleko cieknące z cyca...

Gość gość
Jaki jest cel tego zdjęcia? Pyknięte z ręki i czarno-białe - to miała być sztuka? Śmieszą mnie dzisiejsze "artystki" - równie dobrze mogła wrzucić na Instagram. Słowem - kupiła se baba stary aparat i świruje. No ale mogło być gorzej - mogła dzieciaki abortować i co by wtedy fotografowała? Rozmazana spermę na krwi miesięcznej? Sztuka współczesna...

Gość gość
ja myślę że kieruję nią naturalność i miłość, a zboczona to chyba Ty skoro to zdjęcie kojarzy Ci się z seksualnością

Gość gość
Matko :o nawet nie chcę wiedzieć jaki Wy macie stosunek do własnego ciała.

Gość gość
matka pedofilka

Gość gość
mleko najlepsze chociaż myślę że podstawione na pokaz tej chwili ;)

Gość gość
zdjęcie robione przez fotografa, udawane że z ręki ( kto się zna wie czemu ;) )

Gość gość
gość ja myślę że kieruję nią naturalność i miłość xxx na jakiej podstawie sądzisz, że kieruje nią naturalność i miłość? jaki ma to związek z wystawianiem się na widok publiczny? (aparat, udostępnienie zdjęcia w sieci),

Gość gość
nawet nie chcę wiedzieć jaki Wy macie stosunek do własnego ciała. xxx uwielbiam swoje ciało, uwielbiam dziki seks z mężem, na plaży noszę bikini, u ginekologa zdejmuje majtki, a swoich nagich zdjęć nie umieszczam w sieci. a ty?

Gość gość
Głupie pytanie zadałaś, to moje zdanie chyba logicznie, że na podstawie tego co WIDZĘ bo przecież nie na podstawie prognozy pogody 🖐️ Widze piękna matkę z pieknymi dziecmi, swobodnymi i zadowolonymi, nie wstydzacymi się siebie nawzajem i pokazac swiatu kochamy się

Gość gość
a ja nie bo troche mam kompleksy, podziwiam ją i zazdroszcze, nie wysmiewam i hejtuje

Gość gość
Oj suki ale szczekacie, rzucili Wam byle ochłap, a piłujecie jedna lepsza od drugiej :D

Gość gość
Widze piękna matkę z pieknymi dziecmi, swobodnymi i zadowolonymi, nie wstydzacymi się siebie nawzajem i pokazac swiatu kochamy się xxx To po co wymyślasz motywację dla tej kobiety, skoro w gruncie rzeczy projektujesz na nią tylko swoje subiektywne odczucia? Skąd wiesz, że dzieci świadomie pokazują się światu? Moim zdaniem i dziewczynka, i niemowlę, są tutaj wykorzystywane, i sprawa nadaje się nawet do prokuratury i służb socjalnych.

Gość gość
A co ta dziewczynka tu pokazuje? Stoi lekko bokiem i widzisz gole biodro, a Twoja chora zboczona wyobraznia podsuwa ci seksualne motywy. To Ty masz problem ze sobą, zdjęcie jak najbardziej na tak. Stonowane acz prowokacyjne, odpowiednio wszystko pokazane, a jednocześnie mało pokazane. Kobieta? Więcej legalnie zobaczysz w każdym kiosku, dzieci - są, tak jak mama ale odpowiednio ustawione. Ktoś pisze głupia wspolczesna sztuka, a to właśnie bardzo madra sztuka. Ignorant powie fuujjj, człowiek inteligenty obejrzy. Subiektywnie oceni, ale nie zwyzywa tylko jednak doceni. BO TO SZTUKA

Gość gość
jakby jakis facet sie rozebral i zrobil akie zdjecie to byscie go okrzyknely pedofilem, a jak matka sie rozbierze i robi perwersyjne zdjecia to mowicie ze to sztuka:/ nie sztuka jak pedofilka narobi sobie dzieci a potem pod przykrywka miloscia robi z nimi zboczone rzeczy

Gość gość
Do gości wyżej Jak już piszesz prowokację i próbujesz jątrzyć, to przynajmniej zrób to inteligentnie :O

Gość gość
A co ta dziewczynka tu pokazuje? Stoi lekko bokiem i widzisz gole biodro, a Twoja chora zboczona wyobraznia podsuwa ci seksualne motywy. xxx Kto tu pisze o seksualnym motywie? Chyba tylko ty.

Gość gość
No chyba nie ja "a te gołe dzieci w necie to wkleja dla pedofilii??? dla mnie zenujace zdjecie i nie ma w nim nic pieknego", "matka pedofilka", "Moim zdaniem i dziewczynka, i niemowlę, są tutaj wykorzystywane, i sprawa nadaje się nawet do prokuratury i służb socjalnych". Ja? Ja? A moze teraz napiszesz, ze nie o takie wykorzystywanie Ci chodzi no ale przepraszam jako sila robocza nikt ich nie wykorzystuje, jako zywa reklama też nie... No to jakie wykorzystanie?

Gość gość
A wzięłam udział w dyskusji po tym pytaniu "przepraszam co ma w głowie ta matka?? co nia kieruje ze robi takie zdjecia i upublicznia?? jakas psychiczna albo zboczona" a wiec nie ja zaczęłam od widzenia tu zboczenstwa, napisałam swoja opinie kompletnie aseksualna a pojawiła się opinia "pedofilia" to pytam gdzie? W gołym bioderku widzicie pedofilię? Czyli motyw seksualny. A moze w tym, że matka gola? Ja też chodzę przy dzieciach gola bo np wybacz nie kapie się w ubraniu. Czy robię wtedy zdjęcia? Ano nie bo takie ładne by nie wyszło, jakby ktoś mnie tak uchwycił to bardzo, bardzooo chętnie